anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot sa imi mai scot si eu prietenii pe afara? pur si simplu sunt dependenti de PC. Toata ziua numai pe el sta. Eu una as vrea sa mai stam pe afara, mai vorbim, aer curat. insa nu prea pot sa ii conving. ce pot face?

3 răspunsuri:
| William a răspuns:

Cauta-ti alti prieteni.

| aditimus a răspuns:

Propune-le o pardita de biliard, iesiti la o bere, la o carte (septica), la un gratar, remi, daca nici unu nu misca atunci mergi la usa si le tai cablul de net, pe urma mergi pe rand cu fiecare sa isi puna netul din nou happy si uite asa ai obtinut si plimbarea!

| SmileyUnicorn a răspuns:

Pai poti sa faceti tot felul de activitati pe care ei le prefera. De exemplu: daca lor de place sa se joace fotbal/tennis/ori ce alte jocuri, jucati-va; daca lor le place sa se plimbe prin parcuri, plimbati-va prin parcuri. Fa ce ei si-ar dori sa faci.
Si le mai poti tine o predica lunga si convingatoare cu privire la faptul ca stau prea mult in fata PC-ului/tabletei/laptop-ului/ telefonului si asta le va afecta viata.
Iesiti cu bicicletele, e o vreme asa frumoasa. Prietenii mei sunt nerabdatori sa iesim si sa facem tot felul de activitati amuzante.
Sper ca te-am ajutat! :3