Eu am invatat weekendul trecut. e greu pana inveti frana. adica, trebuie sa pui schiurile in V cu varful in fata. sa te lasi pe spate usor si sa apesi pe calcaie. e dificil. o sa vrei sa renunti. nu o sa mai iti simti picioarele. dar dupa ce inveti o sa fie frumos. eu am fost la partie am inchiriat schiuri si bilete pentru telescaun sau cum se cheama aia si m-am dat batut. si apoi m-a invatat unchiul meu la el in curte. mergi cam 20 de secunde pana la poarta. si am invatat pana la urma. funda?
Eu am fost la munte in cantonament si am fost obligata sa invat. nu te teme pentru ca poti sa cazi de cateva ori si atat. alte lucruri rele nu se pot intampla. de inchiriat un echipament nu stiu cat costa dar depinde de statiune, partie etc etc... la fel si instructorul. sa nu crezi ca din primul minut vei schia ca un profesionist, si ca te vei da de pe partia mare, adica unde ajungi cu teleschiul. in prima faza vei schia la distante de cativa metri, dar oricum foarte mici. instructorul te va invata cum sa folosesti betele si va sta in fata ta pentru a te invata sa pui frana si altele. o mica paranteza: cea mai buna farna e cu fundul )) nu te panica si i-ati inima in dinti si du-te la schiat. sa stii ca sunt sanse de 99% sa faci febra musculara. succes mult
nimicaici întreabă: