| diana150 a întrebat:

Cum pot sa-mi fac parul ondulat fara placa sau mai stiu eu ce? Funda.:X

Răspuns Câştigător
| Marybm a răspuns:

Poi dupa ce faci baie iti inpletesti parul asa ud cum este si il lasi pana ce se usca... dupa il desfaci si gata! o sa ai par cret! Eu asa faceam. Funda?:X:X

5 răspunsuri:
| DangerLove a răspuns:

1. Cu ziare smug. Faci ziarele ca niste viermisori si apoi rotesti parul pe el.Trebuie sa ai parul putin ud ca sa stea mai bine.

2.Il dai cu spuma dupa baie si apoi in il prinzi in coc, dar imediat dupa baie, dupa ce il stergi cu un prosop il prinzi imediat, si a doua zi cand il desprinzi il usuci cu feonul unde nu s-a uscat.

3.Cu balsamuri speciale pentru par(Balsam de ondulat parul) de la Nivea. Daca nu ai chef sa cauti in hipermarket-uri intreaba la farmacie de balsam de ondulatwinking, e putin mai scump(3-4 lei).

4.Bigudiuri, dar iti ard parul.

Sper ca ti-am fost de folos :*.

| Vreoproblema a răspuns:

Depinde de par.dc il ai foarte drept...nu prea stiu dar merita incercat.iti trebuie un feon cu perie in capat care sa sufle aer cald prin perie. dupa ce te speli pe cap iti iei cate o suvita de par si o pui pe perie.o faci,, rulou" sa zic si stai o vreme cu ea asa. eventual sa dai cu fixativ sau poti incerca spuma (dar iti murdareste parul) pe el in timpul in care il tii asa.mult noroc
funda?

| Valisha18 a răspuns:

Buna! Poti sa-ti faci 4 sau 5 cozi impletite, cu care sa dormi peste noapte! La mine a dat rezultate! happy Te obicei faceam baie, apoi mi le prindeam cand parul era inca ud si il lasam sa se usuce. (: Poti sa incerci sa-ti faci 3 cocuri, desi nu va sta foarte mult timp ondulat.winking

| diana150 explică:

Mersi de sfaturi!:*

| YoDeea99 a răspuns:

Eu fac asa: seara, imi ud parul si fac codite impletite si ma culc asa...a doua zi dimineata imi desfac coditele si parul e cret big grin

Întrebări similare