| proprietatealuicirss a întrebat:

cum pot sa o conving pe mama sa ma lasa macar in parc si nu in fata blocului, va rog ma tupeti ajuta? mama e genu de persoana care intelege nevolile altora dar totus esti foarte protectoare.mereu cand prieteni ma roaga sa ies afara vor si ei sa mergem in parc si ei nu pot sa mearga din cauza mea ca trebuie sa stea cu mine in fata blocului.acela este singurul loc unde pot iesi.toate fetele de la mine din clasa se duc unde vor ele numai eu sunt singura care sta ca tampa in scara de bloc.Va rog ma puteti ajuta cumva? Mama totzice ca sunt prea mica dar nu e asa.Sunt o fata de 14 ani.Va rog mult de tot ma puteti ajuta cu niste sfaturi sau ce ar trebui sa fac pentru a ma lasa si pe mine macar in parc. Va multumesc ca ati avut rabdare sa cititi!

4 răspunsuri:
| DarkOrbitMoon a răspuns:

Ar trebui sa pleci singura, daca mama ta chiar nu te lasa.Nu o sa stai toata viata in fata blocului.

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| C0olmonkey a răspuns:

Eu zic sa i areti raspunsurile de aici de pe TPU si sa fi siincera cu ea.

Explicai ca nu mai suntem in anii 70 ci azi-maine suntem in 2014. In scurt timp prietenii tai se vor distanta de tine deoarece nu o sa stea numai in fata blocului admirand peisajul.

Eu nu cred ca e bine sa fie asa protectoare deoarece la un momentdat tot va trebui sa iti dea drumul. Dar ce e rau e ca o sa iti dea drumul dintr-o data si tu vei vrea sa faci tot ce nu ai putut face pana atunci si o sa iasa urat de tot.

Am mai observat cazuri de genul si stiu despre ce e vorba.

SPER CA O SA ITI OFERE MAI MULTA LIBERTATE DUPA CE VEDE ACESTE RASPUNSURI.

SARBATORI FERICITE!

| IuliaIulia32 a răspuns:

Spune-i mamei tale ca ai nevoie de spatiu pentru tine. Ca nu mai esti un copil mic si poti sa ai grija de tine. Poate ca ii e frica sa e elibereaza ca sa nu pleci. Probabil crede ca inca mai esti fetita aceea mica care se juca elastic si sarea coarda, explica-i ca trebuie sa fii si tu mai libera si ai drepul sa te indepartezi si tu macar putin de casa. Sper ca te-am ajutat. :*