| Stresanta a întrebat:

Cum pot sa scap de un baiat destul de enervant? Am incercat sa il iau cu frumosul si sa ii spun ca nu il plac decat ca amic, dupa a zis ca e " OK " si ca o sa astepte sa vada cu evolueaza lucrurile. Problema e ca are si numarul meu de telefon ( de cand eram mai mici ) si ma suna de 3 ori pe zi + ca acum o sa fim si in acelasi liceeu si mai suntem si vecini ( vrea sa mergem impreuna ). Cum pot sa il refuz, adevarul e ca nici prieteni nuprea vreau sa fim. big grin

Răspuns Câştigător
| Patty03 a răspuns:

Insista asupra a ceea ce simti: repeta-i ca nu vrei sa fiti impreuna, incearca sa te departezi de el, ignora-l, spune-i ca mergi la liceu cu altcineva, si eventual ii poti spune ca esti atrasa de un alt baiat, in felul asta el se va simti jenat si prost si te va lasa in pace. (faza cu '' un alt baiat de care iti place'' functioneaza laughing ) Bafta cu tipul laughing >big grin

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ignoră-l, o să te deranjeze un timp până se plictisește. Ai și tu răbdare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Efectic ii spui in fata, poti sa te prefaci ca esti nervoasa ca sa te lase in pace, si cu numarul de telefon... draga mea, poti sa ti-l schimbi nu e o problema. Nu incerca cu "frumosul" ca nu o sa mearga, incearca sa fi mai dura.