| fumsipraf a întrebat:

Buna tpu.cum sa aflu daca sunt cu adevarat indragostita de un barbat? de cand l-am vazut ma gandesc doar la el, dar faza e ca am aflat de o bataie intre el si inca o persoana acum multi ani si are si o privire mai rece.asa e el.chestia e ca imi e frica de el, desi il plac sau cred ca il plac.nici eu nu stiu.cum sa depasesc aceasta frica? e normal sa imi fie frica de el? cu mine se poarta destul de ok adica nu a vrut sa ma loveasca vreodata, dar privirea lui imi da fiori mai ales cand e aproape de mine in acelasi loc si ma atinge uneori usor pe spate. oare il plac cu adevarat sau e doar atractie fizica? chiar nu ma deranjeaza bataia din trecut fiindca sigur nu a dat fara motiv si e destul de matur incat stie ce face si fiecare am avut momente mai putin bune de-a lungul anilor.voi ce credeti?

3 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

Bataia din trecut n-ar trebui sa conteze, dar eu cred ca ar fi bine sa te interesezi daca e intr-adevar o fire violenta. Un barbat se schimba dupa casatorie si ar putea manifesta acte de agresiune nu numai fata de tine, ci si de copii tai. Nu e normal sa-ti fie frica de el, pentru ca astfel te domina, te face dependenta de el si te poate sili sa stai langa el. Si cand vei dori sa te separi, la nevoie, iti va fi foarte greu, pentru ca te vei teme pentru siguranta ta si a familiei tale. Pe de alta parte, a avea o infatisare agresiva nu inseamna ca omul e violent. Poate fi mai bland decat un om care nu transmite nimic prin chipul sau. De aceea ar fi bine sa analizezi foarte bine lucrurile inainte de a lua angajamente care iti pot influenta in mod decisiv viata. Dragostea pe care i-o porti te poate orbi si te face sa nu vezi adevaratul caracter al omului. Deschide bine ochii, ca sa stii ce ai de facut!

| Daalalifnuunalif a răspuns:

Buna, poate sa fie si un impuls al tineretii. Timpul va decide mai bine. Bataia din trecut, este doar treaba lui, de acum vei vedea comportamentul lui pe viitor.

| yekto a răspuns:

Cate bataii a mai avut de atunci si in general cat de agresiv e - fizic, verbal?
de ce anume ti-e frica de el? vorbeste cu el, spune-i asta (daca sunteti impreuna)