Nu ai cum sa-l determini tu. Daca simte asta bine, dar daca nu, nu-l obliga.Ar fi o prostie din partea ta sa pui(chiar si pe ocolite) un baiat sa-ti spuna ca te iubeste.Nu cred ca te-ai simti bine daca ti-ar spune asta si totusi nu ar simti-o.Ar suna fals. Daca simte asta cu adevarat o va zice el, nu trebuie impins de la spate. Daca vrei sa-ti spuna asta, fa-l mai intai sa o simta
Poti sa incepi o discutie destul de funny si sa ajungi la intrebarea : Ce ai face daca am fi singuri pe marte? sau : Cum ar fi sa naufragiem si sa stam doar noi pe o insula? Succes!
Buna, pai, odata ce tipul nu are sentimente pentru tine, cum sa faca asta? sau daca intr-adevar are, poate ii este rusine, eu zic, indiferent ca esti fata sau baiat, se spune ceea ce simti si daca este pentru tine, va sta cu tine, eu zic sa-l tragi de-o parte si sa-i explici situatia, cu siguranta va intelege, dar inainte de asta, stai pe langa el si fii atenta la reactii, pup si sper ca te-am ajutat
O seara placuta!
Hmm. E o intrebare destul de delicata. Avand in vedere ca a zis nu stiu sau poate, ar trebui sa iti dea ceva de gandit. Dupa parerea mea ai putea in mai multe feluri. De exemplu:
1. Ii spui tu prima "Te iubesc" si apoi il intrebi "Tu ma iubesti? "
2. Ai putea sa bati apropoul pe cine place el. De exemplu ii zici : " Si la tine care e fata care ti-a furat inima? "
3. Paii. Nu stiu ce sa iti mai zic. Daca chiar te iubeste ti-ar zice parerea mea. Dar iti mai dau o varianta. Ai putea sa il intrebi serios : " Tu ai recunoaste persoanei iubite ca tii la ea? "
Cam asta mi-a venit mie in minte. Sper sa te ajute. Succes mult! Funditaaa?
Diorrus întreabă: