Buna.
Uita-te la raspunsul pe care vrei sa il distribui. Te uiti? Dedesubtul raspunsului tau la intrebarea respectiva iti arat timpul. de exemplu ai raspuns la aceaa intrebare in urma cu 2ore. Dai clik pe " doua ore " si ti se deschide inca o chestie. Si acolo copii link-ul si ti-l lipesti la tine pe perete.
Poti sa spui mai exact unde arata timpul? acolo unde vreau sa distribui pe facebook sa imi raspunda prietenii la intrebari ) ( eu acolo zic sa vreau sa imi apara cum apare normal (sti tu) la mine apare diferit ( am scris mai sus) )
Parca era alta intrebare cand am citit-o eu. Oricum, nu stiu ce ar putea fi, eu nu am cont de ask... incearca sa iesi de pe el, intra iar si incarca din nou. Ori fa-ti alt cont...
Tot intrebarea asta era... ma rog.
Eu am citit altceva.
Buna! Dai click pe ''Profil'' de pe Ask.fm, apoi copiezi link-ul de sus, il pui la ''La ce te gandesti?'' pe Facebook, si apoi ''Posteaza''. Sper ca te-am ajutat.
Ca sa iti apara acea intrebare trebuie sa dai la profil pe ask si sa copii link-ul si il postezi la tine pe facebook. daca nu ai inteles spune-mi