| TheDarkQeen13 a întrebat:

Buna TPU cum sa distribui de pe ask. fm cum distribuie altii ( sa fie un partat albastru in care scrie ask. fm si in dreapta scrie adreseaza-mi o intrebare) eu distribui dar imi arata un fel de robot si 2 dungi verzi. Va rog unde sa dau. funda

7 răspunsuri:
| Marrythenight a răspuns:

Buna.
Uita-te la raspunsul pe care vrei sa il distribui. Te uiti? Dedesubtul raspunsului tau la intrebarea respectiva iti arat timpul. de exemplu ai raspuns la aceaa intrebare in urma cu 2ore. Dai clik pe " doua ore " si ti se deschide inca o chestie. Si acolo copii link-ul si ti-l lipesti la tine pe perete.

| TheDarkQeen13 explică (pentru Marrythenight):

Poti sa spui mai exact unde arata timpul? acolo unde vreau sa distribui pe facebook sa imi raspunda prietenii la intrebari ) ( eu acolo zic sa vreau sa imi apara cum apare normal (sti tu) la mine apare diferit ( am scris mai sus) )

| Marrythenight a răspuns (pentru TheDarkQeen13):

Parca era alta intrebare laughing cand am citit-o eu. Oricum, nu stiu ce ar putea fi, eu nu am cont de ask... incearca sa iesi de pe el, intra iar si incarca din nou. Ori fa-ti alt cont...

| TheDarkQeen13 explică (pentru Marrythenight):

Tot intrebarea asta era... ma rog.

| Marrythenight a răspuns (pentru TheDarkQeen13):

Eu am citit altceva.

| AlynutzaAlly a răspuns:

Buna! Dai click pe ''Profil'' de pe Ask.fm, apoi copiezi link-ul de sus, il pui la ''La ce te gandesti?'' pe Facebook, si apoi ''Posteaza''. Sper ca te-am ajutat.

| Scumpiliciiiiu a răspuns:

Ca sa iti apara acea intrebare trebuie sa dai la profil pe ask si sa copii link-ul si il postezi la tine pe facebook. daca nu ai inteles spune-mi