Decat sa te gandesti la tot felul de planuri si sa devi si o fata rea... sau sa iti faci o reputatie aiurea, mai bine ii spui frumos ca relatia nu merge, dar esti dispusa sa ii fi alaturi, sa fiti prieteni.Nu fugi de responsabilitate despartirii, asumati-o, pentru ca tu o vrei, nu el. Bafta!
Devii cat mai insuportabila,il contrazici,ii spui lucruri urate, cand te invita undeva, ii spui ca esti ocupata, cand vorbeste tu uita-te in alta parte, prefa-te ca esti ocupata, ca vorbesti la tel. tot timpul, si multe altele
Daca vrei sa faci asta, cu toate ca o sa il ranesti, arata-i indiferenta. Spune-i ca iti place de altcineva si fal sa inteleaga asta.
E prea dureros.
Stiu ca e dureros. Atunci nu o face. Macar sa fiti cei mai buni prieteni. Macar atat
Dar atunci cand va gasi pe altul, cum va reactiona el?
Nu va suferi?
Nu va suferii. Atata timp cat stie ca are o buna prietena acolo totul este in regula. Crede-ma.
Te cred!
Multumesc :*
Eu iti multumesc! :*
Oricand :*
:* :*.
Am facut deja asta si nu merge
Ii zici mai bine suntem prieteni daca nici asa nu merge zi in fata frate, gata eu nu te plac si nu vad nici o legatura sau viitor in relatia noastra si punct.
Incepe sa-i trimiti mesaje din 5 in 5 minute, suna-l foarte des. Asta il va calca pe nervi
anonim_4396 întreabă:
Vikutza_2352 întreabă: