| AmmAmine a întrebat:

cum sa imi organizez timpul?
Peste 2 saptamani si jumatate dau teza la literatura! Problema este ca, cum sa invat 16 foi A4 in acest timp? Vreau cateva sfaturi eficiente. Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.

Când vei ajunge la facultate, 16 foi A4 ți se vor părea super puține dar vei vedea abia atunci!
O să îți spun cum fac eu să învăț și văd rezultate. Mai întâi citesc toată materia o dată, superficial. După aceea, citesc a doua oară cu atenție și subliniez cuvinte cheie, propoziții, cu markere, pixuri colorate, carioci. Ideile acelea principale le scriu pe niște foi, cât mai schematic și colorat. În final, citesc de mai multe ori ideile de pe foi și materia integrală și reușesc să rețin.
Trebuie doar să îți dai silința. Împarte-ți materia pe zile dacă ți se pare mult. Spui că dai peste 2 săptămâni jumătate? Asta înseamnă cam peste 16-17 zile. Învață o pagină jumătate sau două pe zi.

Mult succes! Toate cele bune!

| AmmAmine explică (pentru Hydrangeaceae):

Mulţumesc ☺ ☺ M-ai ajutat foarte mult! Iti sunt recunoscatoare! Succes in tot ceea ce faci!

7 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Daca sa inveti 16 foi A4 in doua saptamani ti se pare mult, nu stiu ce vei face la facultate. Nu e niciun secret, niciun sfat eficient, invata cate putin in fiecare zi, iar cu o zi inainte de teza, repeta tot. Nu ai cum sa dai gres. De asemenea, aloca-ti in fiecare zi sau de fiecare data cand simti nevoia, momente de relaxare.

| danay72 a răspuns:

Împarte foiile pe zi, cate vrei sa înveți. Dacă ai unele zile mai libere, poți sa înveți mai mult.Important e sa fii bine organizat.Ca sa reți, e bine sa repeți ideile cheie și sa te gândești mai des la ele.

| AmmAmine explică (pentru danay72):

Multumesc pentru sfat! Mai am 17 zile! Si am 5 zile libere, deci voi invata mai mult in acel timp!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Înveți puțin câte puțin în fiecare zi, iar pe week-end repeți sa stii perfect tot ce ai învățat timp de o săptămână

| AmmAmine explică (pentru anonim_4396):

Oh, un mare multumesc! Sincer aveam nevoie de asta! Chiar o sa-ti urmez sfatul. de fapt va multumesc tuturor, m-ati ajutat extraordinar de mult!
Pupici tuturor si succes la scoala!

| GreenVoid a răspuns:

Incepi de acum?