Spune-i de la inceput ca nu vrei sa ai nici o treaba cu el.si ca nu iti place gesturile pe care le face. daca e baiat bun cred ca va intelkege.si pana la urma cred ca face toate chestiile astea pentru ca tu i-ai permis.si eu sunt in aceeasi situatie si atat timp cat nu il bag in seama si ii spun sa ma lese in pace nu am nici o problema.insa atat timp cant intri in jocul lui slabe sanse sa scapi de el bafta
Nici nu am citi la ce răspunzi aici, vream să-ți zic(pentru laura crăciun) că nu pot să-ți răspund la mesaje, nu-mi dau voie deștepții ăștia, zice că eu sunt junior, și nu pot conversa cu o senioare, mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!, nici măcar nu găsesc emoticoanele pe aici, ca să arăt cît de mult îmi plîng ochii!
Zii ca mergi la directur, dai o palma, jignestel < fa-l de ras. asa fac si eu c cu colegii mei daca nu ma lasa
zii lu diriga-dirigul tau. sa nu lasi lucruriule asa pentru ca el o sa faca mereu
Zii sa te lase in pace sa nu te mai sufoce. Intelegi faaptul ca te place dar a exagerat cam mult. Daca nu merge cu vorbas buna. Apeleaza la diriginte/a