Pe o fata care face figuri
Ce mai copii in ziua de astazi.o fata sa se bata cu o fata? parca suntem in caminele culturale de la tara.crezi ca o broblema se poate rezolva doar cu pumnul? cati ani ai, 7? ce comportament de prost gust ai! te porti ca un copil.se vede din poza de la avatarul tau ca esti o persoana rea.auzi la ea sa bata o fata.de parca nu ai putea sa rezolvi problema altfel.
fara suparare dar...mai bine ti-ai regla comportamentul.
Auzi,pana la urma este treaba mea ce fac.Asa sunt eu! E bine ca ti-ai spus parerea da mie tot nu mi-ai raspuns la intrebare.
Daca tot vrei sa iti raspund am sa o fac. pumnul se tine foarte strans si degetul mare afara.problema ta dar eu tot zic sa te mai gandesti ce faci cu viitorul tau.eu cred ca poti fi o persoana buna si placuta si in alte moduri.
Ai dreptate pare rea dar BUNA BUNA RAU. raspuns
Bai am 12 ani!
Si eu am 13. ce crezi ca numai la femei lis e spun cas bune
Nu,nu cred asta da...Mno...
Ce raspunsuri sunt astea
Total prostie. daca faci cum au spus ei, sa strangi pumnu si degetu cel mare afara, o sa til rupi... Il tii strans...dar trebuie sa inveti cum sa il tii strans ca degeaba il ti, daca nu sti tehnica cand dai sa pice toti Ş=
Pumnul se tine strans, si cu degetu mare in afara dar asta numa in cazul in care vrei sa dai la coaste daca dai la fata ficat... se tine strans dar normal
Anonymus01 întreabă:
Nairda777 întreabă:
Geo2969686 întreabă: