| Patrăţel a întrebat:

Buna TPU
Cum te comporti cu baiatul de care iti place -fara sa pari incordata? Cand suntem fata in fata,pur si simplu nu sunt in stare sa zic mai nimic,mai mult ma balbai, imi e prea rusine. Sfaturi?
Multuuumesc!

5 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Eu am 22 de ani si acum aproximativ o luna am iesit cu un baiat si am avut si eu emotii, imi venea mie sa rad ca nu credeam ca o sa mai patesc chestia asta vreodata deci e normal. Trebuie sa te relaxezi sa fii constienta ca nu e ultimul baiat cu care vei iesi si ca nu are ce sa se intampla tare rau si ca e doar un baiat, incearca sa vorbesti cu el ca si cu oricare amic sau coleg. Inainte de a-l intalni gandes-te ce se poate intampla cel mai rau lucru? Sa nu te placa. Ei si? E oceanul plin de peste deci nici un motiv de panica.
Nu te grabi sa zici sau sa faci unele chestii, adica daca el te intreaba ceva nu te grabi sa ii raspunzi, calm gandeste-te la raspuns si asa eviti sa faci gafe. Nu uita sa zambesti mult, si sa incerci sa nu stai foarte incordata, pozitia corpului te poate da de gol si lasa-l pe el sa conduca discutia si intalnirea. Ah si evita subiectele mai aprinse, sau personale, discuta chestii banale, muzica, vremea, excursii, incearca sa nu vorbesti mult despre tine pentru inceput. Eu am obieceiul sa zic cate o tampenie cand am emotii asa ca ramai la subiectele neutre si sigure.
In ceea ce ma priveste pe mine, desi am avut emotii si m-am balbait putin si am vorbit muuuult mai putin decat de obicei, s-a dovedit ca el a avut emotii mai mari decat mine si peste 2 zile ne-am intalnit si de atunci we are togheter laughing)

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Emotii? La urma urmei si el e ...om. S-ar putea sa fie mai emotiv decat tine. Chiar, oare ce se intampla cand se intalnesc doi timizi?

| Patrăţel explică (pentru floresdemayo):

Nu,nu suntem timizi amandoi.El nu prea are probleme in preajma mea, cu emotiile laughing))).

P.S: Te asigur eu ca e om! laughing)))

| floresdemayo a răspuns (pentru Patrăţel):

Atunci fii si tu mai relaxata, daca el e mai indraznet, lasa-l pe el sa vorbeasca si sa deschida un dialog. La inceput s-ar putea sa te simti stânjenită, până vă gasiti subiecte comune de conversatie.

| Patrăţel explică (pentru floresdemayo):

Multumesc! :*
M-a ajutat partea cu ''pana la urma si el este om!'' laughing)