| elyfel a întrebat:

cum trebuie sa te comporti cu un baiat timd,ce trebuie sa vorbesti cu el, ca sa-i arati ca esti intersat de el?happy

Răspuns Câştigător
| Cleopa a răspuns:

Pai vorbesti despre orice in afara de sex ( ca sa nu se rusineze) si nah ii arati ca esti interesata prin faptul ca vorbesti cu el. terbuie sa te comporti natural, asa cum esti tu, nu trebuie sa te prefaci a fi alta pentru a-i face lui pe plac sau, ma rog, sa nu il sperii.

5 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Am fost timid cu draci, mi-am dorit mereu sa am tupeu, sa pot spune ce vreau cand vreau, acum parca era mai bine inainte, asta e...la loc timid numai pot sa ma fac straight faceoricum depinde si ce varsta aveti, deh eu sa pot spune m-am chinuit ceva timp sa scap de timiditate, nici acu nu am scapat de tot, mai am unele momente in care ma fac rosu ca racu si dupa incep sa rad rolling on the floor ia-l usor ca il faci sa fuga si nu il mai prinzilaughing

| Anonima264 a răspuns:

Salut!
Ial usor, nu repede.

| elyfel explică (pentru Anonima264):

Cum adica usor?|

| strengaritzza a răspuns:

happy Pe un baiat timid trebuie sa il iei usor. Eu am 24 de ani, sunt fata, am avut acu 3 s-au 4 ani parte de un asemenea baiat.
Trebuie luat usor, nu trebuie sa te bagi in el dintr-o data cu tot felul de intrebari, discutii care l-ar putea irita.

| Cleopa a răspuns:

Multumesc pentru funda! mult noroc!

Întrebări similare