Buna l-am urmarit si eu, pentru prima data, a fost superb dar la urma mai ca imi venea sa plangmie mi-a placut partea cand Jack o invata sa scuipe pe Rose si a venit maicasa si a vazut-o
si mi-a mai placut si atunci cand ei s-au cunoscut
Buna!
As putea spune ca Titanic este unul dintre filmele mele preferate, pe care l-as putea urmari de nenumarate ori, fara sa ma plictisesc.
Chiar este o poveste impresionanta si, sincera sa fiu, de fiecare data cand il vizionez, am un zambet pe fata si inima imi bate o idee mai tare decat de obicei.
In timp ce scena favorita a unora este cea in care ei stau pe varful vaporului, sau cea in care o picteaza, partea mea preferata este sfarsitul, atunci cand Rose se duce la culcare si viseaza ca epavele Titanicului redevin cum au fost odata si ca toti cei care au murit - copiii, membrii echipajului si insusi Jack - sunt in viata, o privesc si aplauda.
Spre deosebire de alte persoane, carora le-au dat lacrimile cand a murit Jack, mie mi se intampla de fiecare data asta la scena descrisa mai sus.
Numai bine!
Buna!
Filmul Titanic ramane tot filmul meu preferat.Chiar daca l-am vazut de cel putin 10 ori, de fiecare data plang, fara sa ma controlez.Stiu continutul pe de rost, dar tot nu ma pot abtine de la cateva lacrimi.
Partea care m-a emotionat cel mai mult a fost aceea cand Titanicul s-a lovit de acel iceberg, cand Rose si Jack luptau sa se salveze, cand Rose plangea pe bucata aceea de lemn( de la sfarsit) si cand Jack a murit.
Sincer mie imi place tot filmul la nebunie dar cel mai mult deaclo de unde se scufunda vaporu pana la sfarsit m-am uitat ieri 2 ianuarie la el pe protv da l-am varut a 6 oara si tot plang!
Daca ai pus intrebarea inseamna ca l-ai vazut aseara
Despre film e foarte frumos, dar, in acelasi timp, foarte emotionant.Eu am plans aseara la el...Nu pot sa zic ca m-a impresionat o parte anume, cele de la sfarsit m-au emotionat cel mai mult, acolo am izbucnit in plans
L'am vazut asearaCred ca si tu;]]
Partea cand stau pe apa plutind este de neuitat
Superb film.
Hey :*! sincer, am plans prima oara cand l-am vazut. iar partile mele preferate sunt ce a in care rose e acolo si supravietuieste si vine un om si o intreba care este numele ei iar ea zice:dawnson. rose dawnson.si a doua parte a mea preferata este cand jack o deseneaza pe rose.intreaga secventza. dar oricum tot filmul este reusit... apropo care este partea ta preferata?
Filmul Titanic e un film nemaipomenit. L am vazut in urma cu multi ani, dar de atunci nu imi mai aduc aminte mare lucru.
Aseara l am revazut si Doamne, ce film! E nemaipomenit!
Pe tot parcursul filmului, adica de aproape 4 ore, am stat incordata, si parca nici nu mai puteam respira, la ce emotii aveam - atat de tare mi a captat atentia.
Secvente care mi au placut au fost o multime, dar cea care m a emotionat cel mai tare e cea in care vaporul se rasturna si oamenii cadeau in apa, tipand - efectiv, mi se rupea sufletul.
Dar partea in care am plans a fost atunci cand cei doi erau pe ramasita de la vapor si Kate ii promitea lui Jack ca o sa supravietuiasca si toate cele, si atunci cand a cazut in apa, nu am mai putut - am izbugnit in plans.
E singurul film la care am plans, deci e un film extraordinar dupa parerea mea, care te sensibiliteaza enorm.
La multi ani si un nou an fericit alaturi de cei dragi.
Poi de fiecare data cand il vad nu ma pot abtine sa nu plang, ar fi fost super daca Jack ar fi trait.
Partea ce ma emotionat a fost cand s-au urcat pe varful vaporului si spunea Rose ca zboara:X
Foarte frumos filmul.este preferatul meu... oare de ce trebuia jack sa moara nu puteau trai fericiti pana la adanci batraneti? de ce filmul trebuia sa se termini asa?
?
Am uitat sa zic... partea mea preferata e aceea cand cei doi s-au cunoscutt si asa a inceput o poveste de dragoste foarte frumoasa cu un final nu chiar atat de frumos ...si la sfarsit cand apr pozele lui rose in care ea este pe un cal stand ca "barbatii" oricum e cel mai frumos filmu pe care l-am vazut si pe care nu il voi uita niciodata