anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.Cun un baiat de cateva luni de zile. Dupa cateva saptamana de cand ne-am cun chiar daca pare absurd am dev pr fff buni.De ceea cemi-a fost frica asta s-a intamplatsad M-am indragostit de el fff tare.nu stiu parca nu am mai simtit pentru nimeni asa.Pt un scurt timp am crzt ca e din cauza ca ne intelegem bine si poate ca e doar o alarma falsa dar mi-am dat seama ca il iub cu adv.De cand am inc sc am trc unul pe langa altul practic ne-am zambit ff putin am intors capu' in alta parte si ne-am continuat drumul.Practic nu a fost nici o tentativa de conv intre noi 2.Acum sincer... ne-am uitat ca 2 prosti unul la altul dar niciunul nu am sp nimic.Si eu una as vrea sa ii sp ce simt dar nu stiu cum.Ideea e ca intr-un final ieri dupa-amiaza cand am intrat pe mess am vb cu el putin :m-a int cf i-am rasp l-am int cum e la scoala, discutii obisnuite.Mai pe seara am pus eu la status Asta este...Il iubesc:X iar el m-a int pe cine si eu i-am sps ca e pus la vrajeala(nu am avut curajul sa ii sp adv)si el a rasp da da cum sa nu.Atunci am crz ca si-a dat seama si am incercat sa il fac sa ma creada si am reusit.Astazi la scoala nu ne-am int deloc si ma simt atat de rawsadsadsad pe mess a intrat dar nu am vb pentru ca avea la status Mi-e raw.Nu stiu cum sa ii sp sadsadsadsad Nu vr sa se supere pe mine.Prietenele au obs ca atunci cand trc pe langa el se uita la mine sshi zambeste dar eu nu prea am curaj sa ma uit mereu la el deci eu una am vazut o data sau de doua ori ecest lucru. Voi ce credeti? Oare ma place sau pur si simplu ma priveste ca pe o amik. A si am uitat sa mentionez ca in timpul vacantei vb ffff mult pe mess si orice imi scria era insotit de papitoi destia:X:X:X:*:*:*:*:* deci era ff dragostos cu mine, acum nu prea mai e.cryingcryingcryingcryingnu stiu ce sa fac. Spuneti-mi si mie va rog. Fundaaa mareee de tot.Si scuze daca am scris cam aiurea dar sincer sunt putin disperata.Il iubesc tare mult.:X:X:X:X

4 răspunsuri:
| DarQueen a răspuns:

Mai bine te-ai îndrăgosti de cartea de limba română. scrii într-un hal de m-am speriat laughing

| cHoCollaTeFllory a răspuns:

Te bate gramatica O.o. Macar prietenu tau sa fie altfelrolling on the floor

| Elenutza_7555 a răspuns:

Scuze ca am scris asa dar ideea e ca nu imi merge space-ul la tastatura ff bine si am scris repede.Scz pentru ceilalti.

| joojoo a răspuns:

Wooow... nu stiu ce sa zic...mai linisteste-ti mintea