| D0zzz a întrebat:

TPU! Cunosc niste fete, cu care am fost prietena cam 1 an jumate, poate chiar 2. Eu, de asemenea, am o prietena veche, pe care ele nu o suporta, si nici una din noi nu stim de ce. Intr-o zi, m-a chemat afara sa-mi arate motanul ei. Doua dintre asa zisele prietene, au trecut in fata noastra si nu mi-au zis nimic. Mai tarziu m-au sunat sa-mi ceara socoteala, bine inteles ca aveau chef de scandal. La scoala, nu aveam pace deloc, nu puteam sa ies in pauze, nu puteam sa fac nimic pentru ca ma tot hartuiau, nu mai zic ca atunci cand ieseam de la scoala, ori veneau dupa mine, ori ieseam la aceeasi ora, o luam pe alt drum ca sa nu dau nas in nas cu ele. si m-am trezit odata cu 2 din ele in spate, ma trageau de par si vorbeau urat. I-am spus mamei si doamnei diriginte. In fine, le-a chemat in clasa le-a mai pus la punct. Asa credeam eu. Dar cand am iesit afara cu prietena mea cea mai buna, cea pe care am mentionat-o mai sus, nu am mers mult si ea incepe sa alerge. Eu am ramas pe loc pentru ca prin geamul unei masini am vazut doar 2 baieti, pe care ii cunosc. Capetele gastii au chemat o vagaboanda ca sa "ma bata". se stie ca e vagaboanda cartierului, si nu m-a batut. mi-a dat 2 palme pentru ca am avut norocul ca erau niste vecine in parc si mi-au luat apararea. Impreuna cu prietena mea cea mai buna si cu mama ei am fost la fetele astea la usa. si asta a fost de 2 ori. S-a luat si tatal prietenei mele de ele, dar nimic. Eu si prietena mea am hotarat sa ne prefacem ca suntem certate, poate in felul asta sa ne lase pe amandoua in pace, cu prietena mea s-au impacat, nu mai au treaba cu ea, insa cu mine nu vor sa se impace, nu ma mai injura, nu ma mai ameninta ca ma bat, dar tot se tin dupa mine si ma iau la caterinca, cum sa zic. Clasa mea ma apara, baietii le fac praf. dar ele tot continua sa ma urmareasca. sa nu ma lase in pace. Eu una chiar m-am saturat, am vrut sa fac pace cu ele cu scopuri bune, acum nu mai vreau pentru ca am vazut cu ce fel de persoane am de aface. Dar problema e ca nu stiu cum sa scap de ele.Chiar nu vreau sa ma mai ascund, dar astea sunt genul de fete care sunt drace intruchipate. Ce sfat imi dati? Dau fundita pentru cel mai bun raspuns. Va rog fiti sinceri si nu dati raspunsuri gen "esti praf"; "lol ce proaste". Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| Andreea_1647 a răspuns:

Pai ai putea sa faci pe dura sa te iei de ele sa arti ca si tu poti firea daca vrei si sunt sigura ca o sa te la-n pace dar incearca{zic si eu}sa iti formezi un "club" cu tot felul de ciudati sau sa ii rogi pe cativa baieti de la tine din clasa sa te ajute adica in saptamana ce va urma asta ca sa aveti timp asa sa va faceti nu stiu rokari sa fiti super duri sa nu aratati pic de mila si ele se vor speria cu siguranta ca tot ce iti fac ele acum vor sa dovedeasca ca te pot injosi ca te speri de niste cacati de copii intelegi? sa fiti duri sa le aratati intr-adevar cine e seful si ca nu au iee cu cine se pun iar dupa ce la bagi in sperieti or sa te lase in pace de frica ca nu or sa pateasca ceva deci nu ai de ce sa te stresezi! iti doresc succes si ai grija de tine a si fale praf ca poti daca vreei

2 răspunsuri:
| MoatZa a răspuns:

In primi rand ai inrautati situatia cand ai decis sa pari certata cu prietena ta,. deoarece ele au inteles ca ai facut acest lucru doaar pentru a te lasa in pace si astfel ele s-au gandit sa te raneasca mai tare lasand-o in pace pe prietena ta si luandu-se de tine.In al doilea rand ar trebui sa stai din nou impreuna cu prietena ta si sa pareti amandoua puternice ptc deoarece cele doua fete va vor lasa in pace vazandu-va puternice... Daca zici ca colegii tai te aparA, Incearca sa mergi acasa in grup pentru ca cele doua fete sa nu se mai ia de tine.

| hitman_5613 a răspuns:

Așa cum tiau mai zis si alti incearca sa pari rebela, fa-ti o gasca de rockeri si pankeri poate o sa se sperie si o sa te lase in pace cand o sa vada ca esti mai tare ca ele si asta o sati aduca mai multe beneficii. Iar daca asta nu merge incearca sa te apuci de un sport mai dur cum ar fi karatele sau boxul ca sa te poti apara singura.( P.S. Nu te lasa moale in fata unor pitipoance