| ngabyn a întrebat:

Cunosc o fata care e colega cu mine si imi place foarte mult de ea si nu pot intelege daca si ea simte acelasi lucru pentru mine. Eu sunt foarte timid si nu pot avea curajul sa o intreb daca ma place si ea si as vrea niste sfaturi. Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| MariaaFairytale a răspuns:

Pai,poti sa te bagi in seama cu ea si sa vezi cum se comporta,de obicei fetele care plac un tip,sunt si ele timide (nu toate) asa ca se va comporta cam ciudat, adica ar trebui sa iti dai seamalaughing. Ne dam usor de gol mai ales daca suntem in apropiere cu prietenele noastre, ele ne dau si mai de gol laughing. Vezi si cum reactioneaza prietenele ei cand vorbesti cu ea, adica priviri ciudate etc. Daca tot nu iti poti da seama poti intreba un prieten comun sa te ajute sa intrebe etc. "ce parere ai despre el, ai face ceva cu el? ca o fata ar vrea dar nu stie cum sa ii spuna" chestii de genu. Ar fii mai usor sa te sfatuiesc daca as stii si cati ani ailaughing. Daca imi raspunzi poate pot sa te ajut mai mult pup

1 răspuns:
| DiaAndra a răspuns:

Pai uite....stiu ca ai cerut un sfat dar cel mai bun pe care ti-l pot da este exact ce nu poti tu sa faci:FI DIRECT! Fetelor le place un baiat care stie ce vrea. Daca si ea te place se va satura sa astepte pana iti faci tu curaj sa ii spui, asa ca spune-i simplu ca o placi.In cel mai rau caz va spune ca nu te place dar o va face in asa fel incat sa nu fie dura pentru ca fetele stiu cum e sa fi ranit.Eu i-am spus unui baiat ca ii plac iar el mi-a spus ca nu simte la fel pentru mine, si totusi inca exist.E adevarat ca am fost trista dar am trecut peste caci nu merita sa suferi pentru cineva care nu simte la fel ca tine!