Ascultă! Nu halii cu ochii ceea ce vezi la prima vedere, nu mai trăi viața după standardizări de genul casă-mașină-nevastă-copil-moarte, mai bine mai puțini prieteni sau deloc dacă nu-s persoane cu care merită să te afișezi în public. Prieteniile de cafele, combinații și vrăjeli se pot găsi peste tot, prieteniile adevărate cu greu, n-are rost să-ți pierzi timpul cu mânari. Nu suna la vrăjitorii că-s țepe și-ți spun ceea ce vor să auzi numai să-ți pape banii.
"vrăjitoare...sa îmi prezica destinul, credeți ca este ok?"
sunt banii tăi, sigur că e ok dar "destinul" ți-l faci tu!
Acolo avea un număr de WhatsApp, mă gandeam sa îi dau mesaj, nu sa mă întâlnesc cu ea!
Cuim vrei tu așa e ok deși vrăjitoarele reale te contactează prin puterea minții - fără internet
In primul rand, nu exista asa ceva
In al doilea rand, daca ti-ar prezice destinul... ce ai rezolva? Sa zicem ca iti spune ca nu o sa ai niciodata prieteni, ce faci? Nu incerci sa iti faci?
Tu faci ce vrei tu sa faci in viata asta.
Daca esti credincios as sugera sa nu incerci nimic legat de vrajitoare. Sunt obiceiuri diavolesti si in religia Ortodoxa ba chiar se spune că daca mergi la vrajitoare declansezi un blestem asupra familiei tale si a catorva generatii ce vor urma din neamul tau. Mama mea a fost la vrajitoare cand era mica, si a avut o viata grea, scandaluri, probleme. Si eu acum am si eu lupte de dus, si le am dus si impreuna cu ea, in familie, eu si fratele meu am aparat-o...dar este doar un sfat.