| Kiddiz a întrebat:

Buna TPU big grin am 12 ani si de abia mi-a venit ciclu. vreau sa ma ajutati cu un sfat in ultimul timp imi curge din ce in ce mai multa secretie si ma sperie, ma patez mereu... si nu prea suport. >`: Helpp!

Răspuns Câştigător
| gabby269 a răspuns:

Vorbeste cu mama ta, in primul rand, spune-i ca ti-a venit menstruatia.Foloseste tampoane, si schimba`le cand este nevoie.Este absolut normal sa iti curga mult, intre 2-5 zile, dar nu e o regula, nu te speria, nu ai de ce. Uneori o sa iti vina mai repede, sau luna viitoare s-ar putea sa nici nu iti vina, acum se petrec schimbari hormonale in corpul tau si e normal tot ce ti se intampla.

5 răspunsuri:
| GoguSteriade a răspuns:

Nu folosesti tampoane? Schimba-le periodic atunci cand simti ca cel curent nu mai face fata, astfel vei evita petele.

| Ekcstsy a răspuns:

Foloseste si tu din alea cu putere de absorbtie mare xxl sau cum se numesc. Ob-urile nu-s recomandate pentru ca banuiesc ca inca mai esti virgina. A... si nu ai mama? Intreab-o pe ea. De asta e pusa acolo.

| Kiddiz explică (pentru Ekcstsy):

Am mama. si am intrebat-o dar mi-a zis ca este normal happy si. in ultimu timp curge tot mai mult si am pus intrebarea asta si pe TPUwinking.

| Kiddiz explică (pentru Kiddiz):

Si. ciclu mi-a trecutt si am zis ca nu mai am nevoie de tampoane si nu am mai pus. happy. si in ultimu timp. happy. tot imi curge. dar vA MULTUMESC tuturor pentru sfaturi

| best78 a răspuns:

Discuta cu mama ta in primul rand.Nu e ceva rusinos ca nu are de ce.Foloseste absorbante de noapte daca e necesar iar dupa ce iti va trece mergi la doctor daca spui ca ai si o secretie abundenta.Aceasta e cu totul altceva decat ciclul. Poate fi o raceala.