Bună,
Te-ai gândit că acea colegă te poate minți doar pentru a te simți prost?
Este posibil ca cineva să fie invidios pentru notele tale,popularitatea ta, chiar și vestimentația ta. Exsită multe cazuri.
Mulți oameni sunt superficiali și fac rău altora doar pentru pacea și bucuria lor.
După cum povestești tu, chiar îmbrăcămintea ta este decentă.
Cel mai bine ar fi să te duci la diriginta ta și să te lămurești. O întrebi politicos dacă este adevărat și specifi numele colegei tale.
Diriginta trebuie să știe ce se întâmplă în cancelarie. Dacă chiar este adevărat poți întreba motivul și îți poți schimba vestimentația.
Este singura soluție cinstită!
Sper că te-am ajutat cu răspunsul meu!
Numai bine!
POate dimpotriva iti laudau decenta si te dadeau exemplu cat de frumos, elegant si totusi decent te imbraci nu ai de unde sa stii. Sau poate profesorii vorbeau de alta fata, ori aia nu a auzit bine, ori nu-ti zice adevaru ca de are ea ceva cu tine deci sunt multe posibilitati. Dar iti dau un sfat, daca profii nu-ti zic nimic atuncea de ce sa stai stresata? Daca au chef sa te barfeasca, sa o faca atata timp cat nu au nimic de obiectat la vestimentatia ta poti sta linistita parerea mea. Succes!:*
Buna,
Normal ca nu este indecent, deci eu spun sa nu iti faci griji. In primul rand, nu poti garanta ca acea colega ti-a spus adevarul, poate doar a inventat acest zvon. Iar in al doilea rand, daca diriginta sau alt profesor nu ti-a atras atentia, nu ai de ce sa te ingrijorezi!
Sper ca te-am ajutat.
Tot ce e posibil.chiar nu vad ce problema ar fi ca te imbraci normal. daca erai in fusta scurta etc da as mai zice dar asa? totusi tu fii indiferenta si lasa-i sa vorbeasca atata timp cat stii ca nu ai facut nimic iesit din comun.o zi placuta ai grija de tine.
Sa nu-ti mai faci atatea griji degeaba. Conteaza atat de mult parerea profesorilor? Majoritatea au idei din astea invechite ca toti trebuie sa se imbrace la fel si bla bla.
Fiecare persoana are personalitatea ei si invatatorii ar trebui sa aprecieze asta (mai ales ca nu esti una din alea care vin la scoala ca si cum s-ar duce in club). Acolo da, adica nu vi la agatat ci sa inveti.
Ideea e sa nu-ti mai faci griji, si daca cineva comenteaza atunci vorbeste cu parintii sau fa tu o plangere la director pentru ca nu vad nimic ofensiv sau indecent in a te imbraca in blugi si hanorac.
Cel mai bine e sa nu-ti mai consumi gandurile cu probleme de genul care dispar doar daca esti indiferenta si le ignori.