| silvana_2975 a întrebat:

Buna TPU big grin;.,! am o intrebare.,. cum stiu daca un baiat ma place, stiu ca ati mai intalnit intrebari din astea! dar. vreau un raspuns sigur... dau fundita:*;:X:*:*:*big grin...

Răspuns Câştigător
| Andreea260496 a răspuns:

Buna!
Daca vezi ca se baga mereu in seama cu tine, daca atunci cand treci pe langa el se uita frumos la tine, daca iti zambeste mereu cand te vede si daca cere cuiva numarul tau de telefon sau adresa de mess sau chiar tie ti le cere inseamna ca te place foarte mult. Sper ca ti-am fost de folos FUNDAwinking

5 răspunsuri:
| adisuper a răspuns:

Simplu big grin il intrebi daca te place

| Bebitssaa a răspuns:

Auzi tu `. Ce ar fi sa nu mai comentezi pe blogu ala `? Si, stiu si eu sa vorbesc urat. ^_^. Vrei demonstratie smug?

| Bebitssaa a răspuns:

Si intrbarea asta ii stupida -.-`! Vaii ...de unde stiu daca un baiat ma place chatterbox?! nu te place ^_^ ~!

| sleeppy a răspuns:

Daca el te ignora si incearca sa nu te prea observa atunci te place

| xoxogossipgirl30 a răspuns:

Pai depinde.adica daca te baga in seama pe mess, daca atunci cand te vede iti zambeste puppy dog eyes daca se baga in vorba cu tine... daca te intreaba despre tine. Incearca si tu sa iesi cu el afara o data, cu mai multi prieteni de-ai tai si de-ai lui, si incearca sa-i dai de inteles ca-l placi si cine stie smug. Bine sunt si unii baieti complicati, dar in general baietii sunt mai usor de citit ca fetele. Sau imprieteneste-te cu un prieten apropiat de al lui si pune-l sa te ajute:d, mergebig grin fundaaaaa te rog:*