| ClauKidd a întrebat:

Buna TPU big hug ....Am o mare problema.Fosta mea cea mai buna prietena nu suporta ca acum stau cu o alta fata.Se razbuna injuranduma si lovinduma etc....As vrea sa o fac mai gelosa decat este cu aceasta fata! Ce sa fac?
Astept raspuns!
Dau FUNDITA!

Răspuns Câştigător
| ilcmty a răspuns:

Buna! Tu poti sa iti faci un grup de fete cu care sa stai mereu si sa impartiti secretewinking acest lucru ar enervao la culme laughing si un alt mare lucru este ca tu mereu sa razi, sa zambesti mereu, sa te prefaci ca orice ar fi esti bine mereuwinking si o s-o faci geloasa...stii tu ca ''dusmanilor'' le e ciuda cand tu esti bine mereu! Sper ca te-am ajutat happy funda?

4 răspunsuri:
| xToTheZx a răspuns:

N-o baga in seama, daca nu o saluti si te uiti la ea zambind, se enerveaza si mai tare si va fi si mai geloasa si in plus nu te va mai injura deoarece va vedea ca te injura fara rost.

| MariaChrii a răspuns:

Nu stiu poate o petrecere in pijamale la care sa o inviti pe noua fata si pe prietenele celi ce te injura, sau o tura la cumparaturi tot in aceeasi formatiebig grin
astept fundita

| Nordic a răspuns:

Sunt persoane care chiar au întrebări serioase aici şi nimeni nu răspunde la ele. Iar pentru rahatul ăsta de întrebări toţi sunteţi în stare să raspundeţi laughing Da na....doar ajutor din ăsta ştiţi voi să daţi.

| alealexuta a răspuns:

Strange multe fete gen un club si sa stai cu ele..sa vorbesti sa radeti pe langa ea sa te duci pe la ele sa vina pe la tine...O sa o scoata din minti.