| JaDiDaTa a întrebat:

BUNA TPUbig grin. Am o mare problema in dragoste..in viata.Sa incep cu inceputul.Eram o fff buna prietena cu X, el ma intelegea ma sprijinea ma dojenea cand faceam cv gresit.Intr-o zi, de dimineata cand statea cu el la o masa in oras m-a intrebat daca voiam sa fiu iubita lui.Si inainte sa-i rasp mi-a spus cat de mult ma iubeste si ma aprecieaza.Eu m-a gandit 2-3 min.Nu aveam motiv sa.l resping( era perfect pentru mine, arata si bine, era sensibil exacut cum voiam eu doar ca era cu 2 ani mai mare). Asa ca accept si suntem impreuna. Dupa cam vreo 4 luni intalnesc un vechi prieten, Y, care din cate intelegeam eu pe atunci se cam dadea la mine. In acele timpuri, X nu prea ma mai baga in seama, nu imi mai vrbea nu prea ma mai baga in semea. Credeam ca are niste probleme asa ca l.am intrebat dar el a zis ca nu are. Din aceasta cauza, am inceput sa ma intalesc cu Y fiind cei mai buni prieteni, iar acum am ajuns sa cred ca simt cv pentru el. Intr.o zi, X m-a gasind luand masa cu Y si s.a infuria deoarece mereu am gasea cu el si s-a despartit de mine. Timp de 3 sapt nu mai luase legatura cu mn...Asa ca m-am combinat cu Y, dar pe care nu stiu daca chiar il iubesc sau el doar imi da si ma face sa simt ce nu aveam cu X..Am inceput iar sa vb cu X, acum devenind si ma iapropiati ca inainte. Acum cateva zile mi-a marturist ca ma iubeste si ca ma vrea inapoi.Ca regreta tot ce a presupus, tot ce a facut tot ce a spus. I-am spus ca si eu il iubesc la fel ca inainte, dar nu-l pot lasa pe Y( care atunci era plecat catev azile in alt jud) pentru ca a avut grija de mine si nu-l pot dezamagi. X m-a lasat sa ma gandesc si mi-a spus ca orice decizie as lua, el o va accepta dar mereu ma va iubi. X mi-a marturist ca in acea perioada era stresat pentru ca se implinisera 5 ani e l amoarte surorii lui, eu m.am simtit stanjenita si f prost pentru ca nu mi-am amintit.mi.am cerut scuze iar el a sps ca nu este nimic.Chiar nu stiu ce sa fac, chiar il iubesc pe Y sau e doar un sentiment de datorie? Va rog sa ma ajutaticrying Si va multumesc ca ati avut rabdare sa cititi tot.Dau fund:X:Xcryinghappy

Răspuns Câştigător
| sweatnees a răspuns:

E evident ca il iubesti pe x.cu y te intilneai ca sa-l faci gelos pe x.

3 răspunsuri:
| Iheartyou18 a răspuns:

Trebuie sa te gandesti foarte bine ce simti pentru fiecare dintre el si cu care ai vrea sa fi impreuna, pentru ca nu se poate cu amandoi...esti intr-o situatie destul de dificila dar orice decizie ai lua ai grija sa nu ii superi pe niciunul dintre ei si sa ii explici celui cu care nu vei mai fi ca nu vrei sa il faci sa sufere doar ca asa consideri ca e mai bine si ca tii la el chiar daca nu sunteti impreuna si ca poate conta pe tine ca si prietena.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Iheartyou18):

Da inteleg ce vrei sa spui dar nu pot face in asa fel incat sa nu supar pe niciunul, mai ales ca cel pe care il voi lasa va zice ca a fost doar o bataie de joc...si lucruri din astea

| Iheartyou18 a răspuns (pentru anonim_4396):

Inteleg dar pana la urma nu ai ce face si orice decizie ai lua unul dintre ei oricare ar fi acela tot se va supara...nu ai cum sa ii impaci pe amandoiwinking