| Name_3685 a întrebat:

big grin Am si eu o alunita mare si o urasc desi nu e iesita! Acum cateva zile a vazut o cineva si m a intrebat: "mama, ce ai aici"? Si nu e vorba de gura lumii ca nu ma intereseaza, dar nu ma simt eu bine cu ea pe mine, si nu pot sa port pantaloni scurti din cauza ei ca se vede si ma enerveaza.am auzit ca grema de galbenele este buna pentru alunite, dar nu stiu ce sa zicthinking la doctor nu am duc sa mi o scoata si as dori niste remedii naturale.:*:*PS: e adev ca lamaia albeste dintii? as vrea sa imi spuna cineva care a incercat sa isi albeask dintii cu lamaie si a reusit sau nu:d si la fel as dori si in cazu` alunitelor, sa imi spuna cineva care a folosit crema de galbenele pe alunite si i a disparut sau nu.Si ink ceva nu vreau rasp gen"nu te atinge de alunite ca sunt cancerigene si bla bla blachatterbox" Paa, si va rog rasp cat mai multe si mai repede daca se poate:*:*

2 răspunsuri:
| madylove a răspuns:

Da aceste 2 produse sunt foarte bune ca remediu in aceste 2 probleme le poti incerca cu incredere.

| mara19 a răspuns:

In legatura cu alunita ta nu stiu ce sa zic, prietena mea si-a scos alunita din cauza ca nu-i placea. Da, lamaia albeste dintii.