| PatiiixD a întrebat:

big hug
As vrea niste status-uri. thinking am cam ramas in pana de idei.
FUNDA, pentru cele mai bune! :*

Răspuns Câştigător
| Allediana90 a răspuns:

1. • Am invatat sa suport • viata e grea • Dar nu suport un tradator • Asta-i boala mea •

2. • Facem tot ce stim si nu ne oprim • Traim viata din plin • Facem ce stim

3. Ia o stilca, papusa, te rog serveste-te. Stiu ca nu bei dar obisnuieste-te, Cu viata de noapte, hai treci la fapte Noi toti bem, tu nu bei, pai nu se poate.

4. • Esti locu-n care intotdeauna m-am intors • Tu ma aduci la normal cand sunt intoarsa pe dos •

5. Roata s-a intors asa cum se intoarce mereu. Acum pentru mine-i simplu pentru tine mai greu. Rupi o poza cu mine in care ironic zambesc. Nici o lege nu poate sa ma lege ca nu te mai iubesc.

6. M-au privit mu*stii cu dispret, lipsa de respect dar le-am bagat ****-n inima, ca sa le raman in suflet!

7. E ea, dar e schimbată. trage dintr.o ţigară insetată, stă cocoşată de frig şi se uită la tot, se uită peste tot, dar nu se mai regăseşte in nimic.

8. • De ce a trebuit să crestem, nu stii.parcă mai frumos era la stadiul de copii.

9. • Aşa e în viaţă, ştii, pe toate le plăteşti!

10. Aşa, doar pentru cã m-am sãturat de persoane ca tine.

11. • Îmbrăcat in zâmbete aproape orice om e fals

12. • Îmi este dor de băiatul ce.mi plăcea să.l alint, dar acum sărut alte buze ce mă mint.

13. Si poate înca te simt, înca ma simti, înca te vreau, înca ma vrei, Desi de mult nu mai formam "noi doi".; x

14. Ai fost jignită, umilită, ai luat palmă după palmă; dar sufletul tău e mai curat ca o coală albă.

15. Ochii care nu se vãd. Se uitã peste noapte?!

16. Viata'i doar un drum spre moarte...

17. Imi duci doru la mine sa stii ca-i pustiu vizoruvreau sa te imbratisez din nou sa imi luminezi decoru!

18. Pace pentru oameni ce ma asculta-n continuare Pentru fratemiu de acasa, pentru zïlele cu soare!

19. Dar las ca-i bine am muzica ce ma alinta.Si dau rec la microfon pentru cei ce vor s-o simta!

20. Hai! manutele sus` gurita mare... sunt aici` sa ma pis` pe voi doamnelor, tarfe barfitoare!

21. Nuu` m` lasi sa-ti arat cine sunt, haide spune`mi tuu` chiar t` crezi un sfant? Prietenii`tsi spun s` ma lasi k sunt 0 tarfa. Hai pha, m` pis p` tine daca` asculti orice barfa! ***"

22. Poti` sa` fii` cat` vrei` de` fitoasa`. in` fata mea` ramai` o` mucoasa` Poti` sa` fii` tu` ori` si` cine`..ca` nu` dau` un ` ban` pe` tine`...`!"

23. Nu mai baga texte d`astea. Uita`te putin la mn..Stiu k te doare cand ma privesti din departare. Uite ce`ai pierdut..si acum te pup de ramas bun!

24. Pe zi ce trece..Tot mai bine`mi merge; x

25. Poate nu sunt la fel de buna k ea..sau nu stiu sa fac ce face ea.dar ce fac EU stii doar TU.ce face EA..stie tot ORASU.

26. Pot` sa zambesC daca vrei. dar tu sa ` NU`TSI faci` ideei. nu esti un prints din povesti singur nu poti sa iubesti

27. hai` sa` ierTamm` ca am `uitat` sa ne `iubim ` cu adevarat`. sa ne prefacem ca NU stim ca maine iar la fel o sa gresim

28. ne ` privim` tematori` ca am ajuns prea usor in iubire` doi` visatori. NU am crezut ca e normal sa ajungem si noi la final!

29. ieri` aveam ` asa mult timp` sa-ti cer iubire fara sa-ti dau nimic la schimb`. azi totul e prea tarziu NU mai pot sa-ti vorbesc sau sa-ti scriu`

30. vreau` sa alung` durerea din sufletul tau stins. vreau sa simt caldura ta`. in lumea nebuna ia`ma de mana. doar o clipa sa te am

31. zambetul` dulce` lacrimi aduce`.

32. totul` e ametitor. greul` e acum usor. durerea nu mai exista. NU mai sunt trista. e muuulttt mai bine asa

33. treC ore. si ore. de cand totul` imi pare` un vis. de cand dragostea ta m`a atins

34. mi-am spus`. de `mii d ori doar iubirea te invatsa` sa zbori. dar aripile mele s`au frant mult prea devreme. sentimente confuze nu stiam ce sa cred. poate atunci visam 0mu` perfect

35. Imi reprosai k iti stauu` p` cap, k nu` t` las s` traiesti, vroiai s` fii` liber q ai tai, vroiai s` crezi ca nu` iubesti, k nu` depinzi d` nimeni, k n`ai nevoie d` `ajutor, k daca` reuseai in doi simteai k ramai dator

36. Ce-i drept nu înţelegi, NU! O sa te doară tare.Nu eşti bun în atac, dă-i drumul dracu-n apărare!

37. Poti sa fii cum vrei sa fii doar sa nu uiti de unde vii, sa iti amintesti de fiecare data ce-ai vrut sa devii!

38. In ochii` ei t` uiti mereuu`, desi nu` vezi cat ii este in fiecare zi d` greuu`! Dar ea lupta! Micuta sh corupta, ink` d` acum, copilaria ei este scrum.

39. - > @ || Vagabontii` nu mOr niciodata` " asta e o vorba adevarata` || @ < -

40. "---> ¦Si n-am sa fiu altcineva...doar pentru placerea ta!

41. - > @ || Ai grij` d` tine" i`a spus ea cand a plecat;-s || @ < -

42. - > @ || Nuu` vrei s` pleci, ramai la usa plangand, usa asta pentru tine e inchisa demult || @ < -

43. - > @ || Ash vrea s` te strig, s` te chem inapoi, dar stiu` k e prea tarziuu` || @ < -

44. - > @ || Ec0ul tau iti spune asa : Chiar daca ai putere sa asCunzi ti`e inca dor de ea || @ < -

45. - > @ || You know you love me, I know you care. || @ < -

46. - > @ || Adi0. Dar te iubesc || @ < -

47. Sa taci cand vorbesc eu`! nu`mi place sa minti cand mint si eu`. nu`mi place sa`mi zici PA`! nu stiai`? ‘ asta` e replica mea!

48. Oriunde... Oricum...Ti`o dau in bot! Doar pentru simplu` fapt ca POT!

49. E` treaba` mea pe cNe` iubesc`!`E treaba mea cu cnE` vorbesc` `! `Crede-ma` nu ma intereseaza `! Ce vrei sa-mi spui`. nu prea` Conteaza

50. Sper k ai fost destul d` apt, destul d` destept k s` intelegi k daca` pleci nimeni nu te mai asteapta inapoi `!

3 răspunsuri:
| Roxiuttzaaa a răspuns:

De ce va e lene sa dati un search pe google? gasesti peste 10000 0000000 000 de statusuri. rolling eyes

| bya2000 a răspuns:

Stau pe scaun si citesc iar gandindu-ma la tine s-a rupt scaunul cu mine.
Barbatul: - In sfarsit! Am asteptat asta atata timp!
Femeia: - Vrei sa plec?
Barbatul: - Ai innebunit? Nici sa nu te gandesti la asta.
Femeia: - Ma iubesti?
Barbatul: - Bineinteles! Tot timpul!
Femeia: - M-ai inselat vreodata?
Barbatul: - Doamne fereste! Bineinteles ca nu.
Femeia: - O sa faci sex numai cu mine?
Barbatul: - Sigur ca da. Cu orice ocazie.
Femeia: - O sa ma lovesti vreodata?
Barbatul: - Ai innebunit?
Femeia: - Pot sa am incredere in tine?
Barbatul: - Da!
Femeia: - Iubitule!

... acum, citeste de jos in sus merita citit

Sonmoroase profesoare,
Pe la clase se aduuna,
Se ascund dupa catedra
Noapte buna!

Iar elevii toti suspina,
Catalogul negru tace,
Chiar si creta de pe tabla...
Somu-si face.

Iese un elev la tabla,
Printre cifre sa se-ncurce,
Fie-ti zecele aproape,
Lasa proful sa se culce...

Peste-a fizicii probleme,
Elevul sterge tabla luna...
Totu-i vis si armonie,
Cand se suna...(daca ai zi de scoala)

HAI SA DAM MANA CU MANA,
CEI CU 4 LA ROMANA,
SI CU 2 LA GEOGRAFIE
DA-O 'NCOLO DE CHIMIE
NU NE MAI PLACE ENGLEZA
NU NE PLACE NICI FRANCEZA

Spargem geamuri,
Rupem dinti,
Si le spunem la parinti
Ca am fost copii cuminti.

| orube28 a răspuns:

Sub un zambet fals se ascunde o lacrima.

O fată vrea să fie iubită, respectată, preţuită, ascultată, dorită, să fie considerată de încredere şi de cele mai multe ori vrea să fie doar îmbrăţişată!

Dacă viața îți oferă doar zile posomorâte, atunci colorează-le cu un zâmbet!

De pe cer coboara o stea, Sa imi stearga din suflet lacrima, Imi aprinde in noapte focul creator, Care ma ajuta printre versuri sa zbor.