Deci persoan care se baga in cutie in primul rand sub rochia care o porta la obdomen [ unde o sa fie ''taiata in 2'' ] are un fel de proteza din plastic dur sau ceva de genu. In cutie pe la jumate, unde ajunge persoana aceea cu fundul este o ''capcana'' cand ea se pune culcata fundul eu ii cade in joss, dar mainile si picioarele raman drepte pentru ca cutia in rest este dura..nu este specializata sa se lase si aia in jos, doar unde o va ''taia''. si cand vine omu cu drujba de exemplu baga la mijloc pana jos de tot dar nu ii atinge corpu finda abdomenu il are lasat in jos cu ajutoru la ''capcana'' aceea care ia lasat trupul de la mijloc in jos. Si ca sa nu riste mult ia pus si roteza aceea sa fie siguri ca nu o atinge drujba sau cu ce face ei trucul. Scuze de ortografie daca m-am incurcat in unele lucruri dar nu stau in Romania de 14 ani...sper ca ai inteles. Funda?
Am vazut si eu aia, dar sincer am cautat si pe internet si nu am putu sa-mi dau seama cum se face, ramai uimit pur si simplu, mai era o emisiune pe protv cu I.real cu johannes parca, tare as vrea sa invat si eu chestii din astea dar de unde...
anonim_4396 întreabă: