| Pumpkin a întrebat:

:d Cateodata am stari pe care nu mi le pot explica. Uneori ma simt trista fara motiv, sau pur si simplu nu pot comunica cu ceilalti...parca ceva ma opreste, ma simt inchisa in mine.Alte ori insa sunt foarte sociabila si glumeata. Cu gasca mea de prieteni sau cu alti oameni sunt spontana si ma simt foarte bine in preajma lor,fata de anumite persoane insa ma simt oarecum ciudat,si parca sunt un pic incordata,nu sunt eu cea adevarata. Chestia asta ma afecteaza,de multe ori ma face sa par cea mai mare fraiera,si eu nu sunt asa de fapt. Incerc sa controlez problema asta, insa nu prea am succes.Nu stiu care e cauza...parca cel mai mare dusman al meu sunt eu! sad Un sfat, ceva? Cum pot sa rezolv aceasta problema? Chiar nu stiu ce sa ma mai fac!

1 răspuns:
| bogotu300 a răspuns:

Si eu sunt ceva mai "inchis" in mine. Stiu cum e :cu gasca e perfect dar cu unele persoane te simti total ciudat. Ei bine cineva mi-a spus de ce ma simt asa : pentru ca nu esti genul de persoana care sa stea cu "lumea" cu care te simti incordata. Acest fapt se atenueaza zambind ( crede-ma stiu ce spun .....stiu ca pare o porcarie dar e un fapt dovedit pana la urma) Aceasta problema se rezolva atunci cand ii vei accepta pe deplin pe acele persoane. Sper ca te-am ajutat