| alinusha_3141 a întrebat:

TPU!big grinbig grin am si eu o intrebare dar pare cam prosteasca:-s

cum ofer fundita?straight facestraight face

Răspuns Câştigător
| iuliana1998 a răspuns:

Drept sa iti zic nici eu nu stiam acum o saptamana dar iti explic acum...de exemplu unde dau eu acum.raspunsul in dreapta scrie data si ora la care l am dat iar mai jos arata o frunda unde scrie( declara accept raspuns castigator) si dai click acolo

8 răspunsuri:
| ImmortalQueen a răspuns:

Bunahappy

Fundita asta nu este altceva decat o recunoastere simbolica a ajutorului oferit de cel mai bun raspuns pe care l-ai primit. Asadar, atunci cand pui o intrebare si se aduna un numar suficient de raspunsuri, poti sa-l recompensezi pe cel care consideri ca te-a ajutat cel mai bine, facand click pe fundita gri din partea dreapta a fiecarui raspuns. Bye:*

| BloodPrison a răspuns:

Te duci la Intrebarile mele...si alegi ce intrebare ai pus.deschizi si ai raspunsurile.alegi din stanga mai jos de raspunsu primit ai o funda. apesi pe ea.

| Simplicity a răspuns:

Pai in dreptul raspunsului meu va aparea o "medalie " sub ea va scrie declara castigatorul, apesi pe ea si astfel imi vei oferi "fundita"
funditaaa plizzrolling on the floor)

| vladeueu_4450 a răspuns:

Fundita este raspunsul castigator cand pui o intrebare la fiecare raspuns apare o panglica portocalie ca in ceata si tu dai pe funda care este in dreptul raspunsului care tu crezi ca e cel mai bun

| Raresh23 a răspuns:

Te uiti la raspunsuri si il alegi pe cel mai bun
in dreapta ai o funda, dai clic pe ea si zici OK sau DA...
FUNDA big grin

| AshtraysAndHeartbreaks a răspuns:

In dreptul fiecarui raspuns scrie " declara acest raspuns castigator ", dai click la rasp pe care-l vrei.si cam atat happy

| iuliana1998 a răspuns:

Iti zic drept nici eu nu stiam pana acum o saptamana.ca sa dai fundita, te uiti unde da cineva raspunsul iar undeva in dreapta unde arta data si ora raspunsului...jos scrie DECLARA ACEST RASPUNS CASTIGATOR si dai click acolo.

| Horanhugsme a răspuns:

In partea aceea→→→→→este o funda unde scrie declara rapunsul castigator.Deci e ff simplu! Daca te-am ajutat. fundita?