Buna Asina!
Ctae probleme iti mai faci si tu,ca nu stii cum sa l abordezi pe tip!
Pai eu zic sa te infiltrezi printre prietenii lui,daca ei te accepta sa faci parte din gasca lor,eu cred ca nu mai ai mult pana l cuceresti,ca dupa,altfel tatonezi terenul,altfel te interesezi de el,daca are sau nu pe cineva!
Acum,primul lucru,bagan te printre prietenii lui,fii socialbila cu toti si de ce nu,pe facebook?
E un mod util de ati face preietni,asa ca numai sta pe ganduri,iar in legatura cu abordarea,nu te mai gandi atat,ca daca te tot concentrezi,dupa o dai in bara,nu!
Fii tu insuti,poti incepe sa i spui ca admiri ceva la el si de aici poate incepe o discutie!
Cu siguranta,si el va fi interesat sa afle!
Sunt multe portite,dar tu, nu alege sa intri cu totul, foloseste te de diplomatie!
Numai bine!
Daca chiar il simpatizezi(cea ce e putin probabil avand in vedere ca nu il cunosti) vorbeste cu el pe fb sau du-te in oras cu prieteni care ti-au spus de acel baiat (spune-le acelor prieteni sa il cheme si pe acel baiat dar nu parea prea disperata) si daca chiar il mai simpatizezi dupa ce l-ai mai cunoscut cat de cat cerei numarul de telefon sau id-ul de mess... Sper ca te-am ajutat