Ce sfaturi vrei?
Hei,Moscoparla,don't worry be happy. Oricum fata nu te place, il place pe cel mai bun prieten al tau.Ah, asta e, stii mai exista fete, chiar multe.Stiu,stiu,ea este speciala iti facea sa-ti bata inima de 10ori mai tare cand o vedeai.Si,ce? Asta e, gasesti alta, nu se sfarseste lumea.Si,sa stii, mai exista si probabilitatea ca ea, in viitorul apropriat sa inteleaga ca tu esti cel mai bun.
Eu te sfatuiesc sa ii spui tot ce simti pentru ea si daca sentimentul este reciproc ea te va alege pe tine. in cazul in care vrea sa fie cu prietenul tau cel mai bine ar fi sa nu te bagi pentru ca risti sa ii pierzi pe amandoi
Dragul meu, daca a ales, nu mai poti face nimic. Poate doar sa astepti sa se sature unul de altul.Dar sa nu contribui tu la asta...
Da mai poate fi ceva si intre voi doi, dar demonstreazai ca o placi cu adevarat si ca esti mai diferit decat prietenul tau si cu mult mai bun, fi romantic asa poti cuceri o fata dar nu exagera ca daca veti fi impreuna vei ramane fara inspiratie si nu va tine prea mult relatia voastra
Va multumesc tuturor pentru rapsunsuri, am sa incerc sa vorbesc cu ea si dar nu stiu cum sa ii spun... ma puteti ajuta?
Deci daca iti place de ia zii si o sa te inteleaga! Si Prietenu ala a tau prinde-l si batel