| HotGirlCool a întrebat:

big grin Ma numesc Andreea. As vrea sa am unghiile mai mari.nu exagerat. Eu mereu mi le dau cu lac dar se mai exfoliaza plus am tic (eu cred ca este enervant) imi place sa imi iau oja/lacul dupa unghii.cu dintii si cred ca din cauza asta mi se exfoliaza asa repede. Voi ce credeti? Funda:dkiss

Răspuns Câştigător
| AdrenalinaPuraLaMaXim a răspuns:

Buna! iti recomand ulei de masline caldut (il incalzesti un pic), tii unghiile 15-20 minute, repeti in fiecare seara.Eu nu am probleme de genul asta.le tin foarte mari nu mi se rup sau exfoliaza dar e foarte buna metodawinking

1 răspuns:
| ioana1600 a răspuns:

Buna! Si eu am aceeasi problema straight face. du-te la farmacie si vezi ca e un lac special ca sa nu iti mai rozi unghiile laughing e foarte amar. din cate am inteles e un lac! eu nu mi-am luat inca sad. si cand vrei sa iti rozi ungiile evident nu iti va place gustul laughing si sa iti iei si ulei de ricin si te dai zilnic cu el si o sa iti revina la normal, nu se mai exfoliaza ( sau macar asa ar treebui sa fie ) si vitamine, eu am fost ieri l farmacie pentru o alta problema si mi-au sp ca nu am vitamine destule in corp si de la asta se trag toate si unghiile si problema p care o aveam eu. mi-au sp sa mananc fucte si legume crude!