| Ls a întrebat:

Buna TPU :d O fata cu care m-amn certat zilele trecute m-a despartit de iubitul meu si vreau sa ma razbun :X.Cum m-as putea razbuna pe ea >:?
Cele mai bune solutii fundita >Nu vreau chestii de genu` " ca mai bine nu te razbuni pentru ca ea isi da seama ca iti pasa "

Răspuns Câştigător
| RoRoxana a răspuns:

Buna:*
Pai da...stiu cum elaughing

Pai:asigura-te ca de fiecare data cand esti intr-un loc unde e si ea sa o faci de ras sau sa faci niste glume usturatoare pe seama ei
Saubig grinesparte-o de iubitul ei [in caz ca are] si chiar daca nu-ti place de el incearca sa te dai la el cand este ea de fata
Sau:Ca sa nu o injuri de pe id-u tau cand vrei sa te descarci fa-ti un id nou de pe care sa o injurilaughing
Sau:Bate-o! Dai! Rupe-i fasu' laughing
Saubig grinemonstreaza-i ca esti o persoana matura si superioara ei si Ignor-o! Indiferenta doare cel mai tare. Fa-o sa se simta in plus oriunde sau nu o inviti in anumite locuri...desigur ii inviti pe toti ceilalti doar pe ea nu(dar sa fie de fata cand ii inviti pe ceilalti sa se simta) si baga pe acolo nistre strambe intre ea si colegi/prieteni. Divulga-i un secret sau...inveteaza tu unul laughing

Mult succes, un an nou fericit si la multi ani:*
Sper ca te-am ajutat si sper sa reusesti cu planul tau!:*

8 răspunsuri:
| maryy a răspuns:

Buna.Sunt de acord cu tine ca acesta este un caracter infect si foarte urat.Trebuie sa recunosc ca urasc aceste persoane si nu merita respectul nimanui.Acum cum crezi tu.Pe o parte recunosc ca ai dreptate si te inteleg perfect, dar pe de alta parte razbunandu-te ii vei arata foarte mult ca iti pasa si ca te doare foarte tare. Daca vrei l-ai putea recucerii pe prietenul tau si sa o lasi in pace.Am fost si sunt de acord ca aceste persoane nu merita nici cea mai mica atentie. Dupa parerea mea trebuie sa arati ca nu-ti pasa de ea si ca o consideri un 'nimeni' pe acest Pamant. O seara minunata si a happy new year!

| emaalexandra97 a răspuns:

Eu as incerca cu o papusa voodoo.

| KidduHerexD a răspuns:

Hey!
ai dreptate trebuie sa te razbuni!
eu daca as fi in locul tau as face asa:
iubitul tau nu te mai place nu? imbracate sexy la scoala si poate il ademenesti sau cheama-l intr-o zi cand e si fata aia so ia dracu cum a putut sa te raneasca in halu asta, ma rog scuze dar am draci pe ea asa si sa-l chemi asigurate ca sunteti mai departe de ea si nu va poate auzi cand se uita la voi sarutal s-ar putea sa vrea si el asta!
ea nu-l va crede dar nu stiu nu am prea multe idei oricum ce trebuie sa faci este sa o depasesti in toate sa fi tu pe primul loc nu ea!
pe mine ma ajuta foarte mult asta:
nu sunt nici macar pe locul 2 pentru ca sunt prea buna si sunt pe locul intai!
trebuie sa nu ma inec cand vine un tunami imens pentru ca imi detroneaza puterea mea!
mult succes oricum ura te va ajuta!~
bye!

| DdDiX a răspuns:

Pai eu de obicei procedez in felul urmator:

iti faci un id de mess cu un nume de baiat, vorbesti cu ea, sa va cunoasteti, ii ceri hi5 sau web sau o poza cu ea ca sa o poti vedea, ii spui ca este draguta si ca ati vrea sa va cunoasteti mai bine si ii dai intalnire in oras...

si te duci pe acolo prin zona in care te-ai gandit sai dai intalnire si uite asa o vezi lasata cu buza umflata

acum' nu stiu daca iti place idee mea

sper ca te-am ajutat:*:*:*

| Stefy2404 a răspuns:

Buna!
Deci ai putea scoate niste zvonuri desprea ea.sau sa ii faci o farsa in care ea sa se simta penibil.

| LobyCreW a răspuns:

Iati Un Box(Pumnal) Umflai Botullaughing

| Madutza_9991 a răspuns:

Pai. daca are prieten, incerci si tu sa o desparti de el. Sau imprastii un zvon despre ea. Ori ii divulgi un secret. Sau o lipesti de scaun si ii legi sireturile laughing

Funda?

| iryNutzza a răspuns:

Pai ...are si ea prieten? daca are fai si u exact ce ti-a facut si ea tie.
s-au esti in acelasi liceu sau in aceeasi sc generala poate ea ti-a spus ktvea secrete pe care numai tu si ea le stiti.si poate acele secrete is unele grave. spune-le si tu pe la toti prietenii ei si fa-o d *** km ar veni laughing.
nu stiu is mai multe da` acum nu mai imi vine nimic imi minte.
speri sa iti rezolvi problema si poate mai este vreo` cale ca voi sa va impacati.
succeshappy

funditabatting eyelashes?