Salut Lollipop. Nu este nici o legatura de sange intre voi si nu vad de ce sa nu va iubiti si sa fiti fericiti. Veti devenii rude prin alianta. Gura lumii nu vine sa iti bage nimic in traista si cu atat mai mult sa te faca fericita. Nu asculta gura lumii si nu vei avea ce regreta. Gura lumii numai pamantul o inchide si de obicei, cei care vorbesc sunt cei care te invidiaza sau nu sunt fericiti.Nimeni pe lumea asta nu este discutat atata timp cat nu are ceva ceea ce cel care il discuta are lipsa. Faci ceea ce te indeamna inima pentru ca mai tarziu sa nu ai ce regreta. Sa fii iubita. Pup.
nana
Pai dc sa fie pacat? Daca v-ati fi intalnit pe strada si nu ati fi stiut unul de altul care ar fi fost problema?
Buna. Uite eram odata la ora de religie(cu un preot o fac)si l-am intrebat ceva legat de intrebare ta pe care ai pus-o acum. L-am intrebat daca e pacat ca sa se casatoreasca sora mea cu fratele prietenului meu si a zis ca da.Pentru ca eu cu iubitul surorii mele vom fi cumnati si sora mea cu fratele iubitului meu vor si cumnati.Nu se pot casatorii cumnatii intre ei.(se pot dar este pacat), asa ca e si la tine, daca va iubiti e bine, dar de casatorit...nu mai e bine.Eu zic sa o lasi mai moale cu relatia, chiar daca zici ca il iubesti.Eu zic ca o sa apara si alti baieti in viata ta.Si nu te mai uita atata la gura lumii.In ziua de azi lumea e rea.Nu-ti vrea binele nimeni.doar familia ta. Sper ca te-am ajutat. bafta multa. funda?
Au fost cazuri in care o femeie s-a casatorit cu fratele sotului dupa ce acesta a murit...si nu zic ca asta nu e pacat desi...
totusi.nu prea are legatura.nu exista legatura de sange intre voi.
de ce nu intrebi preotul? ca sa fii mai sigura
Buna lollipop. nu e pacat asa ceva. de exempli 2 surori se cunosc cu 2 frati si acestia devin iubiti. nu e pacat, nu e legatura de sange intre voi asa ca nu vad problema.
IntrebariIntrebatoare întreabă: