Wow,dar ştii că tu deja ţi'ai dat singură răspunsul prin faptul ca l'ai înţeles.Văd că eşti dispusă să treci cu vederea, dar aştepti aşa zisul accept din partea noastră...
Iartă'l dacă'l iubeşti.
De3ci in primul rand ascultati inima. si spune-i tot ce gandesti. popate chiar a avut probleme sincer nu pot sastiu. nu sunt dumnezeu.iti zic ca ar mai trebui sai dai o santasi daca ti se mai pare ceva ciudat in legatura cu el SPUNE`I. sper sa dureze relatia voastra mult timp:*
Este cel mai bine sa-i spui verde in fata ce te nelinisteste in legatura cu el, bineinteles, va nega totul.Asa ca fa-ti un alt id(cu alt nume) sau cere-i unei prietene parola, si baga-l in lista.Asa o sa poti vedea daca avatarul este de vina. Daca nu,mai bine l-ai intreba. Poti sa ii mai spui ca te simpti foarte prost fara el,si daca s-a intamplat ceva (cum ar fi sa nu te mai placa, sau mai stiu eu ce.)sa-ti spuna, dar sa nu te mai faca sa suferi atata.
Bafta!
Paste Fericit!
Fa-ti un alt id da-i add si vezi ce avatar are sau ce status are
si mie mi s-a intamplat sa imi faca asa prietenul si surpiza avea avatar cu alta si umbla cu amandoua
daca avatarul si statusul sunt ok atunci ar trebui sa vb cu el si sa il intrebi daca sa int ceva de ce te ivita. sau poate s-au poate a inceput sa se plictiseasca ca sa spunem asa. si in cazul asta cred ca ar fi ok sa nu ii mai acorzi atata atentie un timp. sa vezi cum reactioneaza
Pai si mie mi s-a intamplat (ma rog nu chiar asa,(doar partea cu messu)) si daca stai sa te gandesti profund itit vin o gramada de idei ca ale tale dar din ansamblu chia pare un lucru minuscul oricum, ideea e sa il intrebi de ce a iesit de atatea ori fara sa pari disperata, sau exiplicai ca te face sa crezi ca te evita.
SUCCES!
In primul rand: Nu ne stresezi! In al doilea rand cred ca ar trebui sa-l mai lasi cateva zile iar apoi sa discuti cu el despre asta, doar e prietenul tau.
Esti o fata tare isteata.Dovedeste ca esti si sexy dar si rea.Lasa-i mesaj pe mess spunandu-i ca te-ai saturat de toate minciunile lui si ca nu il mai suporti si ii dai papuci si asa o sa vezi daca tine cu adevarat la tine sau toata relatia asta a fost doar o minciuna pentru a avea o iubita.Sa vezi daca s-a folosit de tine. Daca tine cu adevarat la tine o sa vina si o sa isi ceara scuze daca nu stii u vorba aia nu e ultimul baiat de pe pamant
Don't worry
si eu faceam asta mai demuuuult cu tipul de care imi placea...doar in zilele cand ma simteam mai putin sociabila si stiam ca nu s in stare sa ofer o conversatie draguta.
Pai eu zic sa ii dai papuci ianinte sa tii de el tie daca face chestii de genul asta pana si eu asi avea nervi deci concluzia este sa termini cu el nu meriti sa suferi pentru un prost cam asta am de spus acum este alegerea ta dar daca nu vrei sa suferi mai tarziu ar fi bine sa scapi de el