Si eu sunt in clasa 12a, tot la profil economic. Nu prea ai ce repeta, deoarece materia se ia de la inceput, vei face alte materii decat cele din generala. Nu vei fi cea mai slaba la invatatura, daca dupa fiecare lectie predata la scoala te vei duce acasa ai o mai citesti de cateva ori, ca sa ai habar de ea, iar cand se va pune o intrebare in clasa despre acea lectie, vei stii. Stai linistita, nu mai fi asa stresata, e putin mai greu la inceput pana iti vei face prieteni.Va fi greu pana ajungi in clasa ta si faci cunostinta cu noii colegi, apoi incepeti sa va cunoasteti. Nu fi timida, baga`te tare din prina, vorbeste, povesteste cu ei.Nu uita, prima impresie conteaza cel mai mult! Cat despre invatatura, nici eu nu ma prea avant, dar pot sa zic ca ma descurc foarte bine. Relaxeaza`te! va fi bine. Anii de liceu sunt cei mai frunosi ani! Bafta! :*
Paii ca recapitularea n-am c s zic. felicitar ca t gandesti si l scoala
si ca timiditatea paiii ia-ti putin curaj si socializeaza, daca esti in scoala ca vreo prietena, roag`o sati prezinte p cate cineva
Apuca-te de facut exercitiile de la algebra, care le-ai avut la tezele nationale. Alt ceva nu prea ai ce sa faci... o sa ai materii noi...
Lasa, ca prieteni o sa iti faci sigur, ca stand impreuna cu cei din clasa, mai schimbi o vorba, un numar de telefon, un id.