| zuzu_3087 a întrebat:

Buna TPU big hug

stiu ca inca e vacanta dar eu as vrea sa incep sa recapitulez cate ceva tinand cont ca trec in clasa a 9a la profil economic.si nu stiu ce ar trebui sa repet cel mai mult si ce sa mai invat.va rog mult spuneti'mi mult nu as vrea sa fiu printre ce'i mai slabi la invatatura din clasa...si inca ceva eu sunt ff timida si mi'e frica ca nu imi voi face prieteni. ce imi sugerati?big grin

mersi mult :*:*:*:* dau funita:X:*

Răspuns Câştigător
| Crisstina a răspuns:

Si eu sunt in clasa 12a, tot la profil economic. Nu prea ai ce repeta, deoarece materia se ia de la inceput, vei face alte materii decat cele din generala. Nu vei fi cea mai slaba la invatatura, daca dupa fiecare lectie predata la scoala te vei duce acasa ai o mai citesti de cateva ori, ca sa ai habar de ea, iar cand se va pune o intrebare in clasa despre acea lectie, vei stii. Stai linistita, nu mai fi asa stresata, e putin mai greu la inceput pana iti vei face prieteni.Va fi greu pana ajungi in clasa ta si faci cunostinta cu noii colegi, apoi incepeti sa va cunoasteti. Nu fi timida, baga`te tare din prina, vorbeste, povesteste cu ei.Nu uita, prima impresie conteaza cel mai mult! Cat despre invatatura, nici eu nu ma prea avant, dar pot sa zic ca ma descurc foarte bine. Relaxeaza`te! va fi bine. Anii de liceu sunt cei mai frunosi ani! Bafta! :*

2 răspunsuri:
| αℓγήα ツ a răspuns:

Paii ca recapitularea n-am c s zic. felicitar ca t gandesti si l scoalahappy
si ca timiditateathinking paiii ia-ti putin curaj si socializeaza, daca esti in scoala ca vreo prietena, roag`o sati prezinte p cate cinevahappy

| virusake a răspuns:

Apuca-te de facut exercitiile de la algebra, care le-ai avut la tezele nationale. Alt ceva nu prea ai ce sa faci... o sa ai materii noi...

Lasa, ca prieteni o sa iti faci sigur, ca stand impreuna cu cei din clasa, mai schimbi o vorba, un numar de telefon, un id. big grin