| pufulete_5719 a întrebat:

Buna TPUbig grin!

Va rog ajutati-ma si pe mine cu ceva sau dari-mi un sfat. Ce sa fac sa nu-mi mai rod unghiile? Vreau si eu sa am unghii frumoase ca celelalte fete dar nu stiu ce fac de mi le rod, cand stau si ma plictisesc sau stau la calculator sau mai stiu eu ce fac imi rod unghiile. Va rog dati-mi un sfat sau ceva!

FUNDA:X

Răspuns Câştigător
| Zmeura_5657 a răspuns:

Cum zice si anoniiim,exista lac amar cu care te dai pe unghii si urmatoarea data cand le mai bagi in gura e jale,te inveti cu trecerea timpului sa nu le rozi. Se gaseste la Sephora,chiar si la farmacii. Si eu am avut problema asta si cu putina rabdare si lac, acum mi-au crescut foarte frumos. Trebuie doar sa astepti sa le dai forma, dupa ce au crescut. Bafta!

4 răspunsuri:
| andreeeeea a răspuns:

Manca des guma...sau bea apa ...eu asa faceam.si in rest ambitie:*

| anoniiim a răspuns:

Eu am unghiile destul de mari.si nu c vr sa ma laud dar sh o prt de-a mea si le roade. exista un lac de unghii special.amar.darr depinde sh de formatu unghiilor.eu de ex le am mai lungi.si ea le are mici.si nu prea ii cresc asa cum vrea.:d sper ca te.am ajutat :*

| iiHopeii a răspuns:

Ai putea sa-ti pui ardei iute, asa nu ti-leai mai rupe ...sau,sau ai putea sa te dai mereu cu lac ...asa iti cureti doar lacuu' :00 laughing

| adrian9416 a răspuns:

Daca nu iti ajung ale tale ti le imprumut pe ale melelaughing