anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU big grin.
Voi dupa ce criteri numiti o persoana prost/a?
Fiti sinceri si nu spuneti tampeni de genul: nimeni nu e prost toti sunt la fel de destepti ca Albert Einstein, apoi sa barfiti pe Facebook ca niste pitipoance.

5 răspunsuri:
| Wehrmacht a răspuns:

Poti sa numeste o persoana proasta cand nu exista nici o indoiala ca este, asta dupa ce ai analizat acea persoana din toate punctele de vedere.
De exemplu, un elev nu e prost daca-i absolut praf la engleza si mate da' e bun la fizica si chimie.
Depinde totusi si la ce te referi cu "prost". Prost adica nu-i destept sau prost adica nu-i inteligent?

| anonim_4396 explică (pentru Wehrmacht):

Eu nu ma,, refeream'' la ceva.
Cand zici de un om ca e prost, dupa ce criteri il faci prost?

| Wehrmacht a răspuns (pentru anonim_4396):

Cum nu pot sa-mi dau seama de cunostintele sale in anumite categorii de chestii ma iau dupa ce spune si daca are sens.Ieri am vazut pe un site pe unu' care compara piesele unui avion cu elementele chimice la capitolu'...reactivitate.Poti sa spui ca ala nu-i prost? Adica el sustinea ca daca evolutia este posibila de ce un avion nu se asambleaza singur daca sunt amestecate haotic piesele.L-am clasificat ca fiind prost si cred ca am facut-o pe buna dreptate.In schimb, nu-i poti spune prost unuia doar pentru ca nu-ti convine ce spune, dar totusi nu spune o cretinitate ca aia.

| AtateaConditii a răspuns:

Cei care nu asculta explicatia altora si se iau numai dupa ce cred ei. Cei care vorbesc mult si aiurea. Cei care se prind foarte greu. Si cei care delirează, exagerează.

| NoNameAsdfgh a răspuns:

Pai sincer eu nu am de ce sa mint...da cand ma enerveaza cineva ii spun prost.dar la nervi...sunt si oameni prosti care sunt cam asa:
1. Pitipoancele: care se cred nu stiu cine si cred ca hainele sunt totul!
2."smecherii" : care se cred "shukari"si "valorosi" ca asculta manele pe strada si injura oamenii care sunt cu mult peste ei...si se iau la bataie cu oricice necunoscut...si fac orice ca sa atraga atentie asupra lor dar aatrage prostie aspura lor...si daca ii comentezi teameninta ca te omoara.laughing ce oamenii laughing
3. Prefacutii: cei care se cred prietenii si de fapt te freaca cum vor ei pe la spate...frate irasc genul asta de persoane...:p
Cam atat funda?

Întrebări similare