| Stelutzaa a întrebat:

Buna TPU :* >:d< vreauu si eoo niste status frumoasee :d< love struck

Răspuns Câştigător
| deiutza14 a răspuns:

700)Îtι` a∂υcι` aмιηтє` ∂є` acєℓ` мθмєηт`. θ` ρθνєѕтє` ѕιмρℓa`, ƒaяa` нaρρу-єη∂`;-j •
701)Este` O prOblema` ca un` asasin fin`, Nu`i O dilema` suntem` Plini de` venin Stim`, fiecaRe se` paRe ca ` are`n dOtare, masti` OcaziOnale Gata` de puRtaRe, Oare`?
702)Daca` ar` fi` totul` exact` asa` cum` iti` d0resti`,nu` ai` mai` avea` pentru` ce` sa` lupti`, sa` speri` si` sa` iubesti`; x
703)Stiu` ca` iti` vine` greu` da` uita` ce` a` fost`;].`ai sa` fim` sinceri` nu` a` avut` nici` un` rost`;-j
704)Am` pr0pus` sa` fac` ce`mi place`, cum` imi` place`. sa` nu`mi fie` frica` sa` pierd`, sa` ma` bucur`, sa` rad`, sa-mi fie` bine` si` atat`!; x
705)0` sa` incerc` sa` fiu` ce` vreau` sa` fiu`. cat` de` bine`, cat` de` rau`, nu` stiu`. cat` de` tare` inca` doare` nu` conteaza`. cat` de` riscant` nu` ma` intereseaza`!;-j
706)Bwăiiiiiii câtee` proobleemee;> ce bineee că în sfârşiit am trecut peste eleeee #;-s! Ce perversă'i doamnaa măătaa;>, heii ce caracter infect si ce copil dement =]]; x!
707)Se` c0mp0rta` natural` si` c0pilareste`;"> din asta` lumea` 0` iubeste`!; x
708)Cine` te` vede` ar` spune` ca` nu` ai` nici`un defect`, dar` cine` te cun0aste` stie` ca` ai` un` caracter` infect`!;-&. :]]
709)Am` decis` să` fac` ceva` inteligent`, să` uit` c0mplet` şi` să` trăiesc` pentru` m0ment`.; x
710)Hai` bea` ceva`, aprinde`ti 0` tigara`, pune`ti 0` cafea`!;>
711)Simti` ca` facem` acelasi` c0mpr0mis`. repetat` la` infinit` ca` un` ec0u` in` abis`. si` te` gandesti` ca` poate`, e` totul` doar` un` vis`. in` capul` tau` inchis`, desprins` de` c0ltul` tau` mic` de` paradis`
712)Fă`;> ce` trebuie` să` faci`;;], stii`;> că` 0` să` ajungi` dincolo` de` n0ri`;;]. cineva`/:] ti-a dat`;> aripi`;* dar` te-a lăsat`;> să` înveti`;;] singura` să` zb0ri`!
713)Stiu că am greşit;"> dar promit că nu mai fac;*, Uneori. mă port prosteste;">, de parcă as avea în mine un drac >:]. Dar tu nu stii să te superi pe mine >; d. din` vina` ta`; x!
720)Ma` c0bori`, ma` ridici`. ma` aprinzi`, ma` stingi`. asta` e` felul` Tau`;>. e` felul` Tau` de` a` fi`;*. dar` nu`mi pare` rau`[-x. esti` mereu` aici`; x!
721)E` deasupra` tuturor`, vegheaza`;*. cand` restul` d0rm`, Ea` e` singura` treaza`;;]. stie` ca` are` ceva` in` plus`;">. e `de` neajuns` fiindca`i mult` prea` sus`; x!
722)Diferita`, nu` poate` fi` c0mparata`[-x. nici` cu` toti` banii` din` lume` nu `poate` fi` cumparata`;]. greu` sa` ajungi` la` Ea`, firesc`;;]. sunt` multe` ca` Ea`, dar` nu` toate` stralucesc`;">!
723)Iti` spun` si` tie` ce` mereu` imi` spun` si` mie`;>. Nu` e` t0cmai` totul` Perfect`, dar` 0` sa` fie`; x!
724)Ce` ai` face` in` n0ua` ta` viata`;-? ai` alege` oare` aceeasi` cale`/:]. sau` una` n0ua`, fara` experiente` amare`;;]!
725)Pacat` :], scoala` nu` l-a invatat` [-x. cum` e` viata` in` jungla` de` asfalt`;-j
726)Sunt` gata` sa` te` ascult`;;]. apeleaza` 0ricand`, dar` daca` vrei` sa` te` int0rci` eu` o` sa` plec` razand`;-j!
727)Apar` interesele` si` nu` îmi` pasa` pe` cine` calc` în` picioare` [-x, atâta` timp` cât` pe` mine` nu` ma` afecteaza` si` nu` ma` mai` doare`;-j!
728)si-as vrea` s-o vad` pe`aia mica` cum` zâmbeste`; xx!
729)Vezi`;-? lumea` e` a` mea`;">, nu conteaza`[-x cati` 0` vor`;-j!
730)In` fiecare` zi` alta` poza`;;], in` fiecare` zi` alt` zambet`, in` fiecare` zi` alta` privire`;>, dar` intotdeauna` acelasi` copil`!; o3
731)Chiar` daca` ne` mai` certam` e` ceva` normal`x_x, dar` nu`i firesc` sa` te` superi` din` ceva` banal`[-x.; x!
731)P0i` vezi` bhăă` ca` esti` pr0st `? Atat` de` pr0st` cum` n`ai mai` fost`;-j
732)-Dar orice ar fi n`am sa te las`! Stiu ca astepti sa fac eu primul pas. Imi zambesti cand te privesc si stii ca ma faci sa te doresc.
733)-O privire a fost de ajuns ca sa te simt ca ma inseli.Asa cum in privirea ta se vede clar ca disperi

3 răspunsuri:
| deiutza14 a răspuns:

Nultumesc de funda:*

| florinxD a răspuns:

1. Ceea ce-ti scriu acum nu sunt cuvinte, sunt bucati de suflet si minte, caci dragostea nu se scrie se simte…

2. Dumnezeu ne-a dat 2 picioare sa mergem, 2 maini sa tinem, 2 ochi sa vedem, 2 urechi sa auzim, dar de ce ne-a dat o sg. inima? Pt. ca pe cealalta i-a dat-o altcuiva ca tu sa o gasesti…

3. Dragostea se naste din priviri, creste pe buze si moare in lacrimi!
E greu sa nu faci nimic… nu stii niciodata cand termini… "
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul… " big grin funda? puppy dog eyes

| JustMeش a răspuns:

Daca intr-o zi femeia pe care o iubesti iti e infidela si-ti trece prin cap sa te arunci de pe balcon, adu-ti aminte ca ai coarne, boule, nu aripi! Cum e cand persoana iubita te ignora….cum e cand pe ce-l care-l placi pe alta o adora? Inima iti plange dar nu ai ce sa faci iti vine sa urli dar te abti si taci. Atunci cand o saruta inima iti frange tu pligi si suspini cu lacrimi de sange. Nu dispera cind soarta te apasa,si nici nu plinge de-al tau destin,caci dupa un chin viata-i mai frumoasa,cum dupa ploaie ceru-i mai senin. Dragostea e ca o clepsidra, cand ti-se umple inima, ti se goleste creierul. Dragostea se naste din priviri, creste pe buze si moare in lacrimi! fundita? big grin

Întrebări similare