anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca am vorbit mai mult timp pe mess cu o fata si am ajuns sa ne intelegem foarte bine si ea crede ca-s baiat, dar de fapt is fata, credeti ca ar trebui sa-i zic adevarul? Sau s-o las asa?

6 răspunsuri:
| Anon352 a răspuns:

Asta e o treaba destul de nasoala, exista o mare sansa sa se indragosteasca de tine daca inca nu a facut-o si cand o sa afle ca esti fata o sa se supere, cred. dar eu zic ca trebuie sa ii zici, merita sa stie adevarul, si daca e o fire mai iertatoare puteti deveni prietene bune, ca esti aceeasi persoana doar ca de sex feminin :d

| FUCKy0u a răspuns:

Normal ca da.Doar o sa complici situatia daca nu-i spui. Poate o sa va intelegeti bine in continuare...cum v-ati inteles si pana acum.

| alexutza1234 a răspuns:

Spune-i adv ca dupa nu va mai tine prietenia...caci o sa se indragosteasca de tine si nu prea vei fi intr-o situatie prea buna

| Dariusuu a răspuns:

Minciuna are picioare scurte.

Spune-i adevărul.

| DemonvsAngel a răspuns:

Faina faza asa am patit eu. Dar eu credeam ca el e fata. Si noroc ca mi-am dat eu seama. Spune-i adevarul merita sa stie si tu nu esti de vina daca ea a crezut gresit. Poftim id-ul meu Alexvsgaby Apropo nu sunt tip sunt tipa.

| croissant a răspuns:

Imagineaza-ti cum ar fi sa fi tu in locul ei? Ti ar placea ca o fata sa iti spuna ca e baiat si nu e? Cred ca ar fi mai bine sa ii zici adevarul ca sa nu isi faca sperante cu asa zisul,, prieten care ii poate deveni mai mult decat prieten"