| SimplePerfect a întrebat:

Daca mama mea merge la politie sa afle ce am vorbit in urma cu cateva luni la telefon? ma refer sa asculte ce vorbeam eu si ce vorbea pr meu happy funda

Răspuns Câştigător
| bibbssss a răspuns:

Asa ceva nu se poate! de interceptat semnalele se ocupa doar fbi-ul! mama ta are nevoie de o gramada de documente care sa ateste ca esti complice la o crima sau la o spargere in masa pentru ati putea intercepta convorbirile! nu doar daca vb cu prietenul tau! asa ma amenintat si pe mine mama odata dar am facut cercetari!

3 răspunsuri:
| FollowTheLight a răspuns:

Daca merge, e logic va afla toate discutiile voastre de pe la miezul noptii, in care probabil discutati detaliile nuntii, numele copiilor, si la ce cimitir veti fii ingropati cand veti murii.
Acum sa las bascalia, dar sa stii ca chiar sa poate afla destul de usor, mai nou toate convorbiriile sunt inregistrate deci...ai cam patit-o.straight faceAi face bine sa o convingi sa nu mai mearga daca tii asa mult la intimele conversatii cu prietenu'.

| Artemisia a răspuns:

Buna.
Nu se poate sa faca asta.Ce are de a face politia cu telefonul?
Nu se poate. Vrea doar sa te sperie. Poate ai vorbit tu ceva cu prietenul tau, iar mama ta vrea sa afle.Mai bine i-ai spune.

| CandyTetris a răspuns:

Daca mama ta nu cunoaste pe cineva care sa lucruze la o organizatie speciala, nu are nici o sansa sa ascultehappy.Si sunt absolut sigura ca nu cunoaste, oamenii astia is mai bine ascunsi decat Bin Laden.happy