Bună.
Eu sunt la științe sociale.
Osă dai teză la franceză, română, geografie sau istorie (trebuie să alegi).
Și poți deveni : psiholog,avocat, asistent social, profesor de economie, sociologie, logică.
Nu cumva la engleza se da teza? eu la engleza stiu ca dai teza.
La engleză? Nici o șansă.
La științe sociale faci doar 2 ore pe săpt de engleză. Deci, nu! (eu intru în clasa a 12 acum și nu am dat niciodată teză la engleză )
La filologie s-ar putea să fie teză la engleză.[scuze repetările]
Da...avocată,psiholog și tot ceea ce constă în relații cu publicul, de aceea este și social Din ce materii dai, nu știu să îți spun, dar sper că te-am ajutat oricum.
Bine acum depinde poate si de orasul in care locuiesti sau liceul la care esti..cu atatea raspunsuri diferite mai bine astept sa vad din ce am sa dau teza...
Vei da teza din istorie/geografie, romana, engleza. Dar la bacalaureat, probele obligatorii vor fi istorie, romana si la alegere una din materiile de baza ale profilului ( pe a 9-a vei studia logica, a 10-a psihologia, a 11-sociologia + economia, a 12-a filozofia). Este un profil frumos si nu prea stresant. Succes!
La bac o sa dau din istorie? Si nu pot sa dau din geografie in loc de istorie?
Se da teza si la engleza! Si eu am fost la profil de stiinte sociale, cu 3 ore de engleza pe saptamana. La bacalaureat proba obligatorie este istoria, iar geografia poti sa o alegi ca si a 3-a proba
mihai919 întreabă:
gabriel2004o întreabă:
Biu_7672 întreabă:
anonim_4396 întreabă: