Sa renunt... terbuie sa fii desteapta nu oarba dupa dragoste, daca vreodata parintii iti spunc a nu e bun, trebuie sa dea si argumente si pe urma te gandesti " dar cu ochii nu inima", daca au dreptate. De exemplu isi bate joc de tine sau iti cere bani pentru tigari chesti din astea. Atunci as pune piciorul in prag as fi mai dura si puternica si nu l-as lasa sa ma domine, daca vad ca nici el nu renunta "It's over" and "Next" daca vrea sa se schimbe isi va da seama ce a pierdut. Cred in a doua sansa dar nu mai mult.
SUCCES si fa ce crezi tu ca e mai bine
Daniela eu nu as renunta le nimeni dar le-as explica si iubitului si parintilor ca daca ma iubesc cu adevarat sa se accepte reciproc, daca totusi nu as obtine nimic i-as trata o vreme cu indiferenta
E o intrebare stupida spun eu deoarece parinti tiau dat viata. teau crescut si teau ajutat sa ajungi unde esti, ei te cearta ca sa iti fie bine tie iar de iubiti gasesti multi dar nu e nimeni ca parinti.(funda?)
Pai nu stiu...e greu de ales insa eu asa alege parintii.nu cred ca exista vreo persoana care i-ar putea inlocui si plus la asta baieti/fete mai sunt.insa parintii nu pot fi inlokuiti...parerea mea.
anonim_4396 întreabă: