| Ald527893 a întrebat:

Buna TPU.
Daca un baiat se pune langa mine in autobuz chiar daca sunt mai multe locuri libere,daca se uita mereu la mine, daca imi vorbeste frumos si este curios despre mine, daca priveste in jos in timp ce ma vede si isi aranjeaza mereu parul inseamna ca ma place?
As vrea sa stiu asta pentru ca si eu il plac dar sunt prea timida sa-i zic si el este prea timid sa mi zica.

Răspuns Câştigător
| Caro34 a răspuns:

O avea vreun sens sa ne intrebi pe noi asta? Ce ar fi daca l-ai provoca la o discutie despre cine stie ce banalitate si ai afla ce te intereseaza? Cred ca ti-ai rezolva problema rapid avand raspuns la ce te intereseaza, ai scapa de timiditate fiindca si el e un om si nu musca, ai castiga incredere in tine si ti-ai imbunatati comportamentul cu oamenii din jur, ai prinde curaj sa vb. cu ceilalti etc., etc. Noi nu-l cunoastem pe cel in cauza; posibil ca iti spunem ca te place si multe alte vrajeli ca sa butonam ceva pe TpU insa tu il ai in fata ta, sigura pe tine, mergi la tinta si "punct ochit, punct lovit!winking Iarta-mi sinceritate! Numai bine!

2 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, asta înseamnă. Așa s-a așezat tatăl meu lângă mama mea în tramvai, așa s-au cunoscut.
https://www.youtube.com/watch?v=Y7X6qUM5MZw

| Violleta2022 a răspuns:

Orice este posibil. Poate te place, poate doar vrea sa te cunoasca... dar iti va vorbi el, cand se simte pregatit.