| LovKid a întrebat:

Daca un baiat te intreaba daca vrei sa stai cu el (si tu il placi)... ce este mai bine sa ii spui:da direct.sau ii spui ca te mai gandesti.si ca ii dai raspunsul maine.
Parerea mea este ca dac ii spun da direct.par prea disperata.
Care este sfatul vostru?

Răspuns Câştigător
| andreeapap a răspuns:

Daca ii vei spune ca te gandesti pe maine atunci baiatul se va gandit "vai merge fuga la fete le povesteste...sigur nu ma place" si isi pune tot feul de intrebar poate de frica unei respingeri sa iti zica "uite m-am razgandit". Daca el te inttreaba pe mess atunci u ii spui "vreau sa ma intrebi acest lucru fata in fata nu la telefon prin mess facebook ssmsuri sau altele.Iar cand ajungi fata in fata cu el si te intreaba da-i un sarut mai luuung iar apoi spui "asta iti raspunde la intrebare?" iti da un plus de unicitate si se va bucura ft tareca ai actionat asa.winking. Mult succes si sa va tina cat mai mult>big grin

3 răspunsuri:
| Aylee a răspuns:

Sunt baiat, dar da asa e bine sa facibatting eyelashes

| MilyHarunto a răspuns:

Nu pari neaparat disperata daca ii spui da direct,adica,poti simplu sa ii spui "Ok,bine,o sa stau cu tine, deci da", si eu spun ca e mai bine daca ii spui da direct pentru ca daca ii spui ca te mai gandesti s-ar putea sa se mai gandeasca si elbig grin
Sper ca am fost de folos!

| intime a răspuns:

Niciodata sa nu te arati entuziasmata unui baiat pentru chestii de-astea...doar zambeste[un zambet rezolva multewinking] spune-i cai dai raspunsul mai tarziu multumindui de intrebare si zicandu-i mai tarziu "da"
~sper sa fiti fericiti impreunahappy:*[si gandesti binethumbs up