| XtmCamiii a întrebat:

Buna TPU dar cum se face ca am raspuns la o gramada de intrebari pe TPU si nu am primit nicio funda [x] si vreau atat de mult una

18 răspunsuri:
| Nymphetamine a răspuns:

20 de raspunsuri? Ai dreptate.Sunt foarte multe.
Poti sa dai si 1000 daca nu sunt folositoare, sau daca sunt altele mai bune ca ale tale...soarta!

| Isabelamaria21 a răspuns:

Bună Andreea,

Cred că eşti nouă,

Să revenim la întrebarea ta dacă ai dat foarte multe răspunsuri asta nu înseamnă că ai ajutat acea persoană, poate nu ai dat răspunsurile de care avea nevoie cineva, dar stai liniştită şi eu prima dată nu aveam nici o fundiţă şi dădeam la răspunsuri...dar nu erau folositoare nu ajutau pe nimeni.

Succes la fundiţe.
Şi să ai o zi plăcută în continuare.

| SamSon a răspuns:

Pai.raspunde corect la intrebari si o sa primesti happy

| ÁnΌMŀŠ a răspuns:

Buna. Poate ca nu ai dat raspunsurile necesare sau cele corecte.
Pa, pa.

| XtmCamiii explică:

Bai dar glumeti mai sunteti eu vam cerut parerea nu alceva daca sunteti cocalari nu mai dati raspunsuri [x]!

| XtmCamiii explică:

Soaree oi fi tu mai presus de mine eu imi dau cu parerea nu tu ok!?

| XtmCamiii explică:

Soareee am acum 4 fundite si tu nici una tongue

| Narcis196 a răspuns:

Sincer m-am uitat la raspunsurile tale si daca era sa-ti dau funda sigur no primeai ai dat raspunsuri mai mult aiurea 2 dintre ele erau intrebari deci incearca sa dai raspunsuri care ajuta eu am primit deja 3 funde intr-o saptamna si sunt incepator mie i se pare mult altora li se va parea putin dar pentru incepatorbig grin
Oricum da doar raspunsuri corecte si care sti sigur ca sunbune!

| Annd a răspuns:

Uite,raspunde la una din intrebarile mele la care nu am dat inca funda, si iti dau euwinking

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Soareee tu esti inferioara tuturor prin comportament, atitudine, faptul ca dupa o intrebare nu lasi omul in pace.iti place sa rada toti de tine? pe mine nu ma intereseaza.mi se vor face raporte si voi repune intrebarile.si voi face asa fel incat sa ai de suferit iti promit ca nu plec de pe site pana nu te fac sa mori

Soareee asta fiind parerea ta tampita, nu si a mea.esti prea imbecila sa iti vezi propriul rahat.pana nu ai aparut totul a fost ok...de cand esti tu imi vine sa te strang de gat

Soareee se scrie "valoare" inculta virgina ****a in gaura aia pe care o folosesti degaba numita gura

| loliiizza a răspuns:

Ai raspunsuri destul de bune. Daca imi raspunzi cum trebuie la o intrebare iti dau funda

| Maiiiiia a răspuns:

Dami un cont pe imvu cu haine si iti dau funda la intrebarea aia si la alta intrebare care n-are fundita

| Yell0w a răspuns:

Daca tu esti proasta nu inseamna ca astia sunt cocalari ok?:*
aia era parerea lor.ce comentezi?

| Yell0w a răspuns:

Sunt cu siguranta mai presus decat tine :*

| Yell0w a răspuns:

Andreea: mi se rupe mie de-o funda virtuala?laughing revino la realitate nu are nici o valuare. nu am funde fiindca nici macar nu raspund pentru funde.eu doar pun intrebari kiss

ArcAngella mai gandeste'te odata la ce-ai spus in prima parte sa vezi ca te regasesti.Si eu nu o sa mor.

| Yell0w a răspuns:

M-am grabitkiss.Si oricum scriu cum am eu chef.Te oftici?