| gεόrgιιαηα a întrebat:

Buna TPU``. Dati`mi sh mei niste status cool.

mai ciudate asa. b-)

Fundita la cele mai cool

Răspuns Câştigător
| ForEver_2956 a răspuns:

Dorul este focul care arde sperantele,dorintele,durerile.iar cenusa care ramane reprezinta amintirile

regrete, lacrimi sau pareri, azi ai ucis ziua de ieri, si ai ingropat ziua de maine!

Minti ieftin si prost,iti stiu replicile pe de rost. Ce urmeaza sa spui iti zic eu dinainte. Mereu ai incercat sa ma faci din cuvinte. Am fost si voi ramane mereu aceeasi fata cuminte cu ganduri rele in minte

Sa taci cand vorbesc eu! Nu`mi place sa minti atat timp cat mint si eu`! Nu`mi place sa imi spui [pa!] Nu uita - asta e replica mea![

Ce te-ai gandit ca indiferenta ta ma doare? ha`?! dar, nu te-ai gandit. pentru.` mine mai existi oare?

Hai invata sa treci peste, viata nu e o poveste.Cand destinu`ti joaca feste,nu trebuie sa plangi, zambeste!

când crezi ca nimic nu-si mai are rostul,apare cineva si schimba totul!

Fi intodeauna cine esti si daca acest lucru nu e de ajuns pentru cineva,acel cineva nu e de ajuns pentru tine

Când viata iti da o mie de motive pentru a plânge,demonstreaza ca ai o Mie si Una de motive pentru a zâmbi

Nu mai iert minciuni,nu mai cred in cuvinte si privesc doar inainte.

Ai crezut ca faci ce vrei Dar ai scazut in ochii mei Daca te purtai discret Te consideram destept

imi place sa cred ca nu am pierdut nimic,si daca totusi am pierdut ceva,inseamna ca nu-mi trebuia!

iubesc doar ceea ce apreciez,protejez doar ceea ce imi e mai scump, si ajung mereu unde imi propun

Nu sunt fitoasa nici alintata dar stii ceva nu ma lua drept papusa ta! Am sa-ti mai dau inca o sansa dar intr'o alta viata, cat despre mine:nimic din ce misca nu ma misca

2 răspunsuri:
| OneBoy a răspuns:

Orice prost stie, important e sa intelegi!

Nu poti acuza gravitatia atunci cand dragostea te doboara.

Casnicia este doar o sclavie civilizata laughing

Ce e iubirea? E un lung prilej pentru durere.

O viata frumoasa e un gand al tineretii înfaptuit la maturitate.

O iubire se vindeca cu alta iubire...

[ Sper sa-ti placa tongue ]

| pynnk a răspuns:

Am vazut de atatea ori
dar tot nu pot sa cred
cum omu e vandut
la pachet ca un obiect

Cunoasc atat de multi oameni totusi atati de putini
Care nu se schimba peste ani nu devin straini
Au acelasi zambet cald nu-s cumparati de bani
Si-au ramas exact cum i-am lasat acum cativa ani

Orice minut e un inceput
viata merge inainte Indiferent de ce ai facut
Poate ai gresit, poate ai mintzit
ti'am mai spus, ne vedem acolo sus

Timpul zboara dar, indiferent de ce va fi
Nu uita, sa fi doar ce vrei tu sa fï
Eu nu ascult dEstInuL.lA vise nu cEdeZ.nu`mI poate spune nimeni cE cale sa urmez!

Pozele vorbesc, nici ale mele nu tac.

Sunt multe care vin si multe care se duc,insa tu ramai acelasi si insemni la fel de mult,nu vorbesc de viitor,nu faci parte din trecut,esti acum,esti aici,esti al meu si doar atat; x

Sa faci diferenta intre alte fete si fetita ta…Sa stii ca toate te vor,dar nu te iubesc, ca ea; x

Am trecut peste tine, nu-ti pune smne de-ntrebare. Nu ma uit iar inapoi chiar daca pe amandoi ne doare
Acum ar trebui sa stii mai clar ce vrei.El are de pierdut, tu esti OK!

Sa fi ce vrei tu sa fi, nu ce vor altii. Sa faci ce vrei tu sa faci, nu ce fac altii. Sa gandesti cum gandesti tu, nu cum o fac altii. N-o sa ma vezi sa uit cine sunt, dar o sa-i vezi pe altii.

Te-apasa multe, nu te lasa sa respiri. Ai trait fara sa faci nimic, deci n-ai amintiri
Esti cel mai frumos lucru ce l-am avut vreodata.as vrea sa ramenem asa, sa nu ne certam niciodata!

Ma exprim ca sa intelegi msju`.Eu Nu`s Mata sa`mi cenzurez In fasta tah` Limbaju
Uneori, as renunta mai degraba la ani intregi din viata mea decat sa renunt la un anumit moment.

Nu vei avea niciodata o a doua sansa pentru a face o prima impresie.

Cea dintai calitate a vorbirii este sa nu risipesti doua cuvinte acolo unde ar fi suficient unul singur.

Cand tu reusesti sa fii trista, alte 10 fete reusesc sa zambeasca ca te-au facut sa suferi. Eu niciodata nu voi da satisfactii celor care vor sa ma vada suferind. Apogeul vietii este atunci cand poti sa zambesti din toata inima chiar si atunci cand sufletul iti plange.

Amintirile, bune sau rele, oricum ar fi ele, raman amintiri. Tu insa traieste la orice varsta in prezent!

.si nu o sa mai fie la fel.pur si simplu
All ar fi atat de bine... but you see, nu-i chiar asa caci I tell ce simt in mine dar tu smile si smile intr-una and i think ca spun traznai. Please don't face pe nebunu si mai look in ochii mei
funda?batting eyelashes