| JustMusic a întrebat:

dati0i niste ideei ce as pute sa fac saptamana asta, lipsesc de la scoala deoarece am piciorul in ghips si nu pot sa calc pe el, ma folosesc de carje pentru asta, si nu stiu ce sa fac ca sa treaca timpul mai repede. Aveti niste ideii?

3 răspunsuri:
| Jony123 a răspuns:

Pai chiamati prietena la tine acasa, sa mei stea o ora, doua cu tine. Stai la pc si joacate jocuri, uitate la tv, dormi dupamiaza. Daca ai bani ia-ti un telefon nou, sa vezi ce mai butonezi la el... Mai ales daca e nou! Funda? Plzz

| JustMusic explică:

@bgd:prietenele mele merg la scoala sad as vrea eu un telefon nou @Gabitzooo dar cam multe ai patit ...si eu vreau sa merg la scoala dar nu pot piciorul e pus in ghips de la glezna pana vreo 25 cm peste genunghi si faza naspa e ca fac naveta si nu am cum sal indoi in masina si tata nu-i acasa ca sa ma duca la scoalasad si trebuie sa stau din fericire numai saptamana asta acasacrying groaznic

| Gabitzooo a răspuns:

Nustiu daca o sa ma crezi dar in iarna anului 2007(-2008) eram in clasa a IVa A si mi-am rupt piciorul si l-am avut in ghips dar am merg la sch incaltata cu papuci de cara de aia care te incalti ca niste sosete cu fata de catei ma rog colegi de la mine din clasa imi luau in pauze carjele se bateau mergeu cu ele si ii aratau cum sa mearga(parte buna e ca nu prea ieseam la tabla chiar daca stateam in a doua bancatongue) P. S stii cum mi-am rupt piciorul in casa alergand toata lumea credea sa mi-am rupt piciorul la patinoar la sanius pe ghata etc In iarana anului 2008(-2009) Mi-am rupt mana stanga(piciorul rupt era tot stang) asa ca eram in cls aVa A si profa de istorie statea in picioare la ora cu o banca, mai infata mea si dupa trei ore si-a dat seama ca port ghipss tonguelaughinglaughing adica ce ciudat mergi la sch in prima ora nimic in adoua nimic in a treia nimic in a patre : vai Gabi da ai mana in ghips - se cacau astea de ras in clasa- la fel la sanius la patinoar pe ghata de unde in casa pe parchet in anul 2009(-2010) Iar am patit ceva tot la Piciorul Stang am alunecat pe cheata deci Va rog macar iarna asta mi-am scrantit picioarul normal ca oameni din fericite in trecura repede si nu l-am mai avu in ghips- deci ar trebui sa te duci la sch mai ales cand o sa poti sa calc de ghips si o sa poti sa merghi fara carje P. S. esti in centrul atnieu la schpfff am obositt fundita! TE ROG. :X:X:*:*