Esti majora, poti face ce vrei. Daca tot ai 18 ani si vrei s-o minti poti face asa :
Ii spui ca te duci la un majorat ( ca na, ai 18 ani pana la urma ) si ca dureaza mult alea alea. Daca te suna dai muzica tare la prietenu` tau in casa si ii spui ca esti la majorat, ca e muzica tare, crede-ma ca o sa mearga Altfel nu stiu ce ai putea sa ii spui, doar n-o sa te dea afara din casa ca te-ai vazut cu un baiat, doar daca nu e asa dusa. ^^
Si cum te poate impiedica bunica ta sa te duci cu baiatu asta? Ce o sa iti faca? o sa tipe putin si asta e. Nu o sa te tina flamanda, nu o sa te dea afara din casa, cel putin nu cred ca ar fi asa truli. Spune-i ca te duci la iubitu tau sa faceti sex ca pe vremurile bunicii tale.
Casa in care stau este casa ei si este mama mamei mele, si nici mama n.ar vrea s.o supere, mama stie toata situatia cu prietenul meu, iar bunica ar spune ceva de genul: ce sa cauti acolo? Sa stai pe capul oamenilor? Si nu e atat de idioata sa creada ca eu dorm intr.o camera si el in alta.
Am discutat mai de mult cu ea despre sora unei prietene, ca a dormit la prietenul ei (are21 ani) si i s.a parut absurd.
Multumesc mult pentru raspunsuri am hotarat cu mama sa.i spun ca merg intr.o excursie cu scoala. Azi stabilim traseul
ralwca99 întreabă:
Andrei67y5 întreabă: