Tea placut cu adevarat si a vazut a nare rost, ca oricum n-o sa-l accepti si acum te respinge sa sufeeri si tuh cum a suferit el...
Pai daca isi batea joc de tine nu cred ca a tinut prea mult la tine daca ink mai sunteti impreuna eu zic sa va despartiti ...nu merita sa suferi pentru un baiat ...sunt mult mai multi si maidraguti in toata lumea
EU una cred ca inca ii place de tine si faza cu prietenul si mesaju vroia sa vada daca tu mai stai cu el si daca mai ti la el sa vada daca te dai la prietenul lui si acum nu te suna pentru ca el te-a cautat atat de mult timp si tu l-ai refuzat mereu face pe indiferentu eu iti zic sa il suni sau sa-i trimiti un mesaj si sa ii spui ca vrei sa vorbesti cu el! intalneste'te cu el si spune-i ce credeai tu de fapt si ca iti era frica ca isi bate joc de tine fa-o mai repede panaa nu e prea tarziu si iti ia alta locu sper ca ti'am fost de ajutor pop success :*
Pacat ca ai pus suflet.Asta e regretul meu si al tau.Mai fetelor nu mai cumparati ambalaje? Chiar nu stiti dupa atatia ani de experienta cu lumea asta ca in afara e vopsit gardul si inauntru e leopardul
Lasa-l in pace
ale0409 întreabă: