| CimbruBass a întrebat:

Dau funda. Am o problema si sper ca ma veti ajuta...am impresia ca baiatul pe care il plac extrem de mult isi bate joc de mine. Dupa ce nu am vorbit luni intregi acum o saptamana imi trimite msg cu "cf? vrei sa iesim la un suc" si din astea. Insa in acelasi timp un alt pr. de-a lui mi-a trimis acelasi msg.Am crezut ca vrea sa rada de mine(a mai facut asta si in trecut)si l-am refuzat si am zis ca nu mai vreau sa aud de el...Ma suna incontinuu si imi spunea ca ma iubeste, da nu l-am crezut.Acuma imi inchide telefonul si nu imi mai rasp. nici la mesaje. Oare m-a placut? Sau vrea sa se distreze? Ce sa fac, nu mai pot.

4 răspunsuri:
| ralooangel a răspuns:

Tea placut cu adevarat si a vazut a nare rost, ca oricum n-o sa-l accepti si acum te respinge sa sufeeri si tuh cum a suferit el...crying

| iuliana1221 a răspuns:

Pai daca isi batea joc de tine nu cred ca a tinut prea mult la tine daca ink mai sunteti impreuna eu zic sa va despartiti ...nu merita sa suferi pentru un baiat ...sunt mult mai multi si maidraguti in toata lumeatongue

| Izabelaisa a răspuns:

EU una cred ca inca ii place de tinehee hee si faza cu prietenul si mesaju vroia sa vada daca tu mai stai cu el si daca mai ti la el sa vada daca te dai la prietenul luihee hee si acum nu te suna pentru ca el te-a cautat atat de mult timp si tu l-ai refuzat mereu face pe indiferentu eu iti zic sa il suni sau sa-i trimiti un mesaj si sa ii spui ca vrei sa vorbesti cu el! intalneste'te cu el si spune-i ce credeai tu de fapt si ca iti era frica ca isi bate joc de tine fa-o mai repede panaa nu e prea tarziu straight face si iti ia alta locu sper ca ti'am fost de ajutor pop success :*

| Razvan a răspuns:

Pacat ca ai pus suflet.Asta e regretul meu si al tau.Mai fetelor nu mai cumparati ambalaje? Chiar nu stiti dupa atatia ani de experienta cu lumea asta ca in afara e vopsit gardul si inauntru e leopardullaughing
Lasa-l in pacetongue